Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
William Wubben
Your only limit is you

Door mijn ondernemende instelling, gedrevenheid, strategische denkwijze en hands-on mentaliteit, krijg ik graag mijn omgeving in beweging. Een gezonde dosis flair en mijn motiverende instelling helpen mij hierbij.

Van nature neem ik graag de leiding, zonder de behoefte om op de voorgrond te treden. Ik geloof in de toegevoegde waarde van luisteren, om zo vanuit verschillende perspectieven complexe situaties te analyseren. Hierbij heb ik veel aandacht voor het proces, om zo gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen. Ik geniet van het creëren van een mooi concept, neem zelf graag deel aan creatieve sessies, maar ben uiteindelijk vooral bezig met de begeleiding en waarborging van een praktisch resultaat. Dankzij mijn open instelling en internationale ervaring, pas ik mij binnen ieder team goed aan en voel ik naadloos aan wat de behoeften van de mensen om mij heen zijn.

Ik heb verschillende leidinggevende functies vervult bij (inter)nationale organisaties, waarbij de sectoren uiteenliepen van overheid, fashion tot hospitality. Een brede ervaring in zowel de commerciële als non-profit wereld helpt mij het beste uit organisaties te halen.

Wil je samenwerken met William?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
William Wubben
Er zijn geen artikelen gevonden.