Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
Sarai Leander
"Als je het écht wil, dan lukt het ook!"

Vanaf kleins af aan ben ik gedreven, betrokken en zit ik vol doorzettingsvermogen. Toen was ik fanatiek wedstrijdzwemster. Met diezelfde passie ga ik nieuwe avonturen aan. Ik word enthousiast als ik verschillende partijen met elkaar verbind, waarbij kennis en draagvlak elkaar versterken en er zo samen naar een eindresultaat wordt gewerkt. Mijn talenten voor plannen, organiseren, communiceren en het hebben van een dosis enthousiasme dragen hieraan bij.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt en ik ga dan ook door totdat duidelijk is wat de ander nodig heeft. Deze nieuwsgierigheid en oprechte interesse pas ik ook toe in een andere passie van mij: het ontdekken en verzamelen van kunst- en designobjecten.

Als een spons neem ik nieuwe informatie tot me en maak ik me dit eigen in mijn werk. Ik ben leergierig en sta open voor nieuwe uitdagingen. Zo is sinds kort een lang gekoesterde wens van mij in vervulling gegaan, namelijk piano kunnen spelen.

Wil je samenwerken met Sarai?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Sarai Leander