Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Rob Knechten

Consultant Strategie en Transformatie, Consultant Regie en Besturing, Consultant IT-IV en Digitale Innovatie, Interim manager /- directeur
06-52054999
rknechten@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Rob Knechten
"Als je ‘in control’ bent, dan ga je te langzaam. Blijf je zelf uitdagen."

Op basis van mijn motto : als je ‘in control’ bent, dan ga je te langzaam  is mijn drijfveer het uitdagen van mijzelf, mijn prive omgeving, mijn collega’s en de organisatie waar ik opdrachten vervul.

Ik ga graag de uitdaging aan om in teamverband een complexe vraag uiteen te rafelen en in concrete stappen te realiseren. Ik wordt veelal gevraagd om RvB’s , Directies en CIO’s te ondersteunen bij het vertalen van een strategie in concrete acties, epics, programma’s of projecten. Vervolgens pak ik de regie op en richt de besturing in om deze complexe veranderingen of vernieuwingen door te voeren waarbij naast de mens de digitale transformatie, procesverbetering en informatievoorziening een belangrijke rol spelen.

Mijn voorkeur gaat er naar uit om met een team de transitie te realiseren en doelen te bereiken. Hierbij ook de teamleden persoonlijk uit te dagen om een stap verder te komen.

Een persoonlijke uitdaging die mij aanspreekt en oneindig lijkt, is om bij golf mijn handicap te blijven verbeteren.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan gerust contact op met Rob
bekijk profiel
Of bel direct op
06-52054999
artikelen door
Rob Knechten