Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Niels van Duin

Informatie architect
06-50410454
nvduin@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Niels van Duin
"Wat we vandaag voor waar aannemen, kan morgen al weer anders zijn"

Stilstand is achteruitgang, ik ben sterk van mening dat men altijd vooruit moet kijken. Het verleden loslaten, leren van vandaag en voorbereid zijn op wat de toekomst ons brengt.

Ondanks mijn voornamelijk technische achtergrond, komt mijn ervaring met veranderen en automatiseren voornamelijk uit de business hoek. Met een goed integraal inzicht en puttend uit een breed scala aan kennis van bedrijfsprocessen, ben ik inhoudelijk sterk en kan ik waar nodig het diepste detail expliciet maken.

Werken bij Arlande betekent dat ik elke dag met verandering bezig mag zijn en zelf ook continue wordt uitgedaagd me verder te ontwikkelen. Iets wat ik tijdens mijn studie amper heb ervaren en me ook tot een fervent voorvechter van flexibel en gepersonaliseerd onderwijs heeft gemaakt. Mijn passie voor onderwijs steek ik dan ook niet onder stoelen of banken. Een sector waar de innovatie niet stil kan blijven staan.

Wil je samenwerken met Niels?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Niels van Duin
Er zijn geen artikelen gevonden.