Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Jos Noorlander

Projectmanager, Interim Manager, Change manager
06-34643384
jnoorlander@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Jos Noorlander
"Life is like looking for your phone. Most of the time, it’s in your hand"

Als verbinder en solide gesprekspartner streef ik met mijn gedrevenheid en ambitie continu naar algehele verbetering en haal energie uit het initiëren van operationele verbeteringen om (organisatie-)doelstellingen te behalen, processen verder te stroomlijnen en de performance daarmee op een structureel hoog niveau te houden. Vanuit mijn helikopterview neem ik specifieke processen in de keten onder de loep en werk vervolgens accuraat en besluitvaardig aan een oplossing.

Met ervaring als projectmanager, verandermanager en business manager in diverse sectoren heb ik als de verbindende factor tussen business en IT met diverse lagen binnen organisaties mogen werken waardoor ik goede communicatieve vaardigheden heb opgedaan. Daarnaast ben ik door mijn flexibiliteit makkelijk inzetbaar in verschillende rollen binnen en in samenwerking met multidisciplinaire teams.

Tevens ben ik als bruggenbouwer en spin in het web iemand die complexe abstracte vraagstukken naar afgebakende realistische acties en oplossingen kan vertalen. Door continu in contact te staan met alle stakeholders en de juiste vragen te stellen, weet ik de juiste mensen op de juiste plek te zetten, zodat iedereen in zijn kracht staat en we daarmee als team het beste resultaat behalen!

Wil je samenwerken met Jos?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Jos Noorlander