Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Imre van der Lubbe

Projectmanager, Programma manager
06-22986940
Ivdlubbe@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Imre van der Lubbe
"Getting things done"

Projecten die zijn vastgelopen weer vlot trekken, het onmogelijke mogelijk maken. Projecten en programma’s goed neerzetten: dat is waar ik mijn energie vandaan haal.

Daarnaast wordt ik enthousiast van complexe projecten en programma’s, met name als er sprake is van afhankelijkheden met andere projecten en partijen, tegenstrijdige belangen en een
politieke omgeving. Stressbestendigheid en het werken naar een harde deadline zijn mij niet vreemd.

Als projectmanager heb ik ruime ervaring met (technische) IT projecten. Kwaliteiten die mij kenmerken liggen op het vlak van het aanbrengen van structuur, duidelijkheid, heldere haalbare
planningen en een open en heldere communicatie.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat iedereen in het project met veel plezier en enthousiasme aan het project werkt, en dat iedereen ook energie van het project krijgt. Ook hier staat open en heldere onderlinge communicatie voorop.

In mijn vrije tijd squash ik graag, hockey graag met mijn kinderen, beluister muziek en houd ik mij bezig met fotografie.

Wil je samenwerken met Imre?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Imre van der Lubbe
Er zijn geen artikelen gevonden.