Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Félice van Leeuwen

Procesoptimalisatie, Projectmanager, Verandermanager
06-12130468
fvleeuwen@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Félice van Leeuwen
"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Met een nieuwsgierige en positieve houding ga ik graag voor (complexe) opdrachten aan de slag. Betrokken, mensgericht en verantwoordelijk kenmerken mijn aanpak. Mijn kracht zit in het analyseren van situaties, mijn vermogen om snel overzicht te creëren en de rust die ik uitstraal.

Mijn ruime werkervaring in het onderwijs draagt bij aan mijn inzicht in de organisatorische aspecten. Ik herken en erken de verschillende belangen, en kan mij daartoe goed verhouden. Ik ben gewend te schakelen tussen de praktijk en de (on)mogelijkheden van o.a. systemen en processen.

Van nature ben ik op zoek naar verbetering en eenvoud, en werk ik graag efficiënt. Ik help met het vertalen van de doelen naar concrete stappen, en ben een sparring- en gesprekspartner voor alle niveaus. Ik zie het als een uitdaging om teams zo goed mogelijk te faciliteren om gezamenlijke kwaliteit en transitie waar te maken.

Wil je meer weten? Stuur gerust een berichtje!

Wil je samenwerken met Félice?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Félice van Leeuwen
Deze Arlandiaan heeft nog geen artikelen geschreven.