Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Eric de Jong

Interim manager / hr professional / manager bedrijfsvoering / verbeteraar van processen
0641137224
edejong@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Eric de Jong
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough

De diversiteit aan management en directie ervaring op verschillende plekken, in Nederland en de Caribbean, typeren voor mij het belang van vrijheid. Vrijheid in denken, in creatie en in handelen van organisaties. Zoeken naar de dingen die mogelijk zijn, het glas is immers minimaal half vol.

Ik ben een evenwichtige en veelzijdige verbinder. Ik geniet van de diversiteit van vraagstukken en belangen in relatie tot de strategische koers van de organisatie.

In mijn werk met mensen die moeite hebben om goed te participeren in de maatschappij heb ik het belang van het ontzorgen van de professional nog meer ingezien. Innovatie en verbetering van de ondersteuning realiseer ik graag met een gezonde dosis humor in mijn werk. Ik ben nieuwsgierig naar de bestaande organisatie en werk graag aan de veranderkracht van teams en organisaties.

Mensen ervaren mij als toegankelijk en gericht op het gezamenlijk behalen van resultaten. Onconventioneel waar nodig om impact te realiseren en om resultaten niet iets eenmaligs te laten zijn.  ​

In complexe vraagstukken breng ik rust, duidelijkheid en relativering om te ontrafelen wat nodig is.

Wil je samenwerken met Eric?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Eric de Jong