Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
Björn de Jong
"Alleen kun je niks, samen kun je alles"

Samen streven naar continu verbetering is iets waar ik erg enthousiast van word. Met mijn sterke communicatieve vaardigheden ben ik in staat om de organisatie in beweging te krijgen en te ontwikkelen. Door mijn brede kennis en flexibiliteit ben ik in staat om de juiste aanpak en projectmethodiek toe te passen die het beste past bij de organisatie en de situatie op dat moment.

Organiseren en de juiste mensen op de juiste plek zetten zit in mijn bloed. Mijn kwaliteiten als mensgerichte teamplayer en een gezonde dosis humor helpen mij om zowel voor, tijdens als na afloop van een opdracht mensen te motiveren en te activeren. Samen met een team resultaten bereiken die (structurele) waarde toevoegen voor de organisatie is iets waar ik elke dag weer blij van word!

Wil je samenwerken met Björn?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Björn de Jong
Deze Arlandiaan heeft nog geen artikelen geschreven.