Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws

Voor ons is duurzaamheid geen thema meer. We zijn er écht mee bezig. We zetten plannen om in concrete acties en zorgen zo voor meer bewustwording bij ons team. Ook inspireren we graag onze relaties in de stappen die zij kunnen zetten in duurzaam ondernemen.

Arlande is zich bewust van haar maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid en voert daarom tal van projecten uit die bijdragen aan de verbetering van het dagelijks leven en het vormgeven van de wereld van morgen.

Richard Deijkers vertelt: ‘Duurzaamheid is geen thema meer, we zijn er echt mee bezig. Door thuiswerken, video conferencen en steeds meer elektrische auto’s hebben we onze CO2 voetafdruk sterk gereduceerd en dit is slechts het begin. Ook bij de projecten van onze relaties in de zorg, mobiliteit en industrie zien we dat steeds meer aandacht wordt besteed aan bewustwording en het delen van kennis. Elkaar inspireren en plezier maken hoort daar ook bij’.

Met ons team zijn we gaan ‘plastic vissen’ om de Amsterdamse grachten wat schoner te maken. Uiteraard in een elektrische sloep. En ondanks dat het Nederlandse weer niet meezat, hebben we enorme lol gehad. En kwamen we met vuilniszakken vol troep terug.

Door de goede gesprekken over hoe onze relaties en wijzelf stappen zetten in duurzaam leven, werken, ondernemen en innoveren zetten we niet alleen elkaar aan het denken, maar moedigen we elkaar ook aan om over te gaan op concrete acties.

achtergrondpatroon
Wil je meer weten over duurzaamheid?
Neem contact op met Richard
bekijk profiel
Of bel direct op
06-27827151
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.