Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Op 22 en 23 juni vind je ons op het netwerkevent van iTanks: het iLinqs Festival van de Industrie. Hier komen industriële netwerken bij elkaar om elkaar te inspireren en te activeren.

Op verschillende terreinen is de industrie in transitie. Om deze transformatie mogelijk te maken is veel nodig: innovaties, investeringen, infrastructuur en niet te vergeten heel veel mensen. Het is nu tijd om de industrie in het spotlicht te zetten als stabiele, creatieve en vooral ook aantrekkelijke sector voor nieuwe generaties.

Wat is iLinqs?

iLinqs is het eerste festival van de industrie. Industrielinqs en iTanks hebben het initiatief genomen om samen met verschillende andere partners dit event te organiseren. Doel: de industrie in het spotlicht zetten als stabiele, creatieve en vooral ook aantrekkelijke sector voor nieuwe generaties.

Ontmoet ons

Op 22 en 23 juni 2022 vindt het iLinqs festival plaats in de Onderzeebootloods in Rotterdam. We ontvangen je graag op onze stand.

Bostec is onderdeel van Arlande.

achtergrondpatroon
Meer weten?
Neem contact op met Richard
bekijk profiel
Of bel direct op
06-27827151
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.