Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Bram Steenaart, Nederlands kampioen shorttrack op de 1.000 meter en uitkomend voor TeamNL, kan ook komend schaatsseizoen rekenen op de steun van Arlande. De 22-jarige student rechten mocht, naast het in ontvangst nemen van de kampioenstitel, als reservespeler mee naar de Olympische Spelen 2022 in Beijng.

Het start met ambitie

Arlande ondersteunt al ruim 20 jaar organisaties om hun ambities waar te maken door het realiseren van blijvende resultaten. Om dat te bereiken is één ding heel helder: alleen samen bereiken we dat resultaat. Deze gedachte houden wij graag vast in alles wat we doen. Voor opdrachtgevers, binnen onze interne organisatie, maar ook in de ondersteuning van jong talent.  

Olympisch niveau

In zijn carrière als shorttracker heeft Bram al vele prestaties aan zijn naam mogen koppelen. Om hem op weg te helpen in zijn ambitie naar de Olympische Spelen van 2026 in Milaan overhandigde Rieks Oosting, als Arlande’s Partner Commercie, deze week het nieuwe sponsorcontract (2022-2023) aan Bram.

Rieks Oosting: “Bram laat ons keer op keer zien hoeveel groei er mogelijk is. Met de resultaten die wij binnen de consultancy op topsport niveau behalen, dragen we graag bij aan zijn succes”.

Bram Steenaart: “De combinatie van tactiek, techniek, snelheid en kracht die bij deze sport komen kijken, maakt shorttrack voor mij uitdagend en gaaf. Ik ben erg blij met en dankbaar voor de steun van Arlande”.

achtergrondpatroon
Ben je benieuwd welke overeenkomsten er nog meer zijn tussen topsport en onze dienstverlening?
Neem dan contact op met Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.