Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
terug naar overzicht
klantoverzicht

Longfonds

In Nederland hebben 1,2 miljoen mensen een longziekte. De impact hiervan op hun leven is groot, net als op hun naasten en de maatschappij.
klanten

Het Longfonds werkt dag in, dag uit aan haar missie om longziekten de wereld uit te krijgen en bij te dragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte. Dit realiseert zij door zich te richten op gezond leven, regie voor mensen met een longziekte en onderzoek voor échte oplossingen.

Het Longfonds is een Nederlands gezondheidsfonds en een patiëntenorganisatie die informatie geeft over astma en COPD, wetenschappelijk onderzoek subsidieert en longzorg verbetert. In 2021 werkten er ongeveer 50.000 vrijwilligers voor de organisatie. Het initiatief werd in 1959 opgericht als Astma Fonds en veranderde haar naam in januari 2013 naar Het Longfonds.

cases over deze klant
Bekijk hieronder de case(s) en de resultaten die we in nauwe samenwerking met de klant behaald hebben. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.
Case
No items found.
Longfonds: op naar een wendbare organisatie
lees verder
Meer weten over de samenwerking met Het Longfonds?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755