Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
20
June
2024
13:00 uur - 17:00 uur
Bisonspoor 3002
3605LT
Maarssen
Verzeker jezelf snel van een plekje!
direct aanmelden
blog & cases
Na het grote succes van de eerdere edities nodigen wij je graag uit voor een nieuwe Rondetafelconferentie voor bestuurders en toezichthouders in het Primair en Voortgezet Onderwijs. De Rondetafelconferentie op donderdag 20 juni 2024 staat geheel in het teken van: Anders Organiseren.

Programma

In het Primair en Voortgezet Onderwijs moeten we steeds meer gaan denken in nieuwe soorten oplossingen om de huidige problemen van de Bedrijfsvoering binnen het onderwijs op te lossen. Wat komt er op de sector af als we kijken naar Strategische Personeelsplanning, Efficiënt en rechtmatig Inkopen, het doelmatig inrichten van een facilitaire afdeling en de organisatie van de ICT en de Informatievoorziening?

Wie herkent zich niet in de volgende vraagstukken:

  • “De personeelstekorten zijn voelbaar en worden niet zomaar opgelost”.
  • “Hoe kunnen we de beschikbare personeelsleden op een andere manier inzetten om onze kinderen toch van goed onderwijs te voorzien?”
  • “Niemand weet precies met welke leveranciers wij een contract hebben, waar ze zijn en wanneer ze precies aflopen”.
  • “Volgens ons hebben we wel tien verschillende leveranciers voor dezelfde producten. Maar ik weet niet hoe we dat beter kunnen organiseren”.
  • “Ieder jaar hebben we gedoe met onze accountant over wat we wel of niet moeten aanbesteden, het is niet ons vak ...”.
  • “Ik heb geen flauw idee hoe ik de facilitaire kant van mijn onderwijsorganisatie moet inrichten. Onze processen sluiten in het totaal niet aan met onze strategie”.
  • “Ik moet in deze tijd kunnen vertrouwen op een solide informatiehuishouding, maar hoe krijgen we onze ICT-mensen, ons management en onze personeelsleden op één lijn? Waar moeten we beginnen?”

Als je één of meer van deze stellingen herkent ben je op deze nieuwe Rondetafel op de juiste plek. De deelnemende bestuurders en toezichthouders gaan met elkaar in gesprek onder leiding van diverse vakspecialisten van het veld. Je wordt meegenomen in moderne oplossingen en toepassingen die je inspireren en waar je ook direct zelf mee aan de slag kunt gaan.

Start met ambitie

Een middag samen met collega-bestuurders en toezichthouders, die allemaal bereid zijn om hun creativiteit, kennis en ervaring met elkaar te delen. Iedereen zoekt naar antwoorden, maar deze middag bundelen we onze gezamenlijke denkkracht. Even niet afgeleid door de waan van de dag maar samen aan het werk!

De kracht van Arlande’s Rondetafelconferentie is dat bestuurders en toezichthouders in het Primair en Voortgezet Onderwijs samen praktisch in discussie gaan. Een prachtige gelegenheid om ook jouw toekomstvisie te toetsen bij de collega’s uit het hele land. Allemaal werken ze keihard aan de toekomst van hun leerlingen. Een middag leren van elkaar, kennismaken met concrete oplossingen en samen op weg naar een efficiënte en fijne bedrijfsvoering.

De deelnemers worden deze Rondetafelconferentie begeleid door:

Hans Onderwater

Hans is specialist in de Bedrijfsvoering in het Primair- en Voortgezet Onderwijs. Al ruim 25 jaar begeleidt hij schoolbesturen in het optimaliseren van hun secundaire processen. Deze middag neemt hij je mee in een nieuwe tool als hulpmiddel voor het Anders Organiseren van de formatie in het Primair Onderwijs.

Geert Lubbers

Geert is senior Inkoopconsultant van Coppa en krijgt energie van het oplossen van complexe inkoopvraagstukken. Hij heeft een mooi track record opgebouwd van succesvolle inkoop- en aanbestedingstrajecten bij de Rijksoverheid. waterschappen en gemeenten.
Geert wil bijdragen aan structurele verbeteringen binnen het onderwijs en is gespecialiseerd in het professionaliseren van de inkoopfunctie. In deze trajecten staat marktanalyse, doelmatigheid, rechtmatigheid, strategievorming en contractmanagement centraal.

Bort Nieuwboer

Bort is senior Interim manager en partner bij VFM facility experts. Hij combineert advies en interim opdrachten waarbij organisatieontwikkeling centraal staat. Hij heeft een technische achtergrond (assetmanagement, beheer en onderhoud) maar voelt zich ook prima thuis bij vraagstukken die over soft services gaan.
Onder zijn leiding werden bij diverse onderwijsorganisaties al veel problemen opgelost wanneer facilitaire processen/afdelingen onvoldoende aansloten bij de strategie van de organisatie.

Florian Harderwijk

Florian is adviseur Informatiemanagement binnen de sector Onderwijs. Ook in het Primair- en Voortgezet Onderwijs heeft hij diverse schoolbesturen begeleid met de eerste stappen op het gebied van Informatievoorziening en Digitalisering. Hij is gespecialiseerd in het optimaliseren van de samenwerking tussen onderwijs-professionals, IT-medewerkers en beleidsmakers.

Mis deze kans niet

Ieder jaar komen veel bestuurders en toezichthouders vanuit het Primair en Voortgezet Onderwijs naar de Rondetafel. De toegang is gratis, de lunch wordt verzorgd en je gaat gegarandeerd met nieuwe ideeën naar huis, die in het volgende schooljaar kunnen worden uitgewerkt!

direct aanmelden
Vul hieronder je gegevens in om je direct aan te melden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. Neem gerust een collega of een andere geïnteresseerde mee. Vul zijn/haar gegevens ook in bij de aanmelding. Kom je alleen dan mag je dit leeg laten.
leuk als je iemand meeneemt! Vul hieronder zijn/haar gegevens in.
* verplicht veld
Bedankt voor je inschrijving voor dit evenement.
Jouw aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Wanneer je deze niet hebt ontvangen of wanneer je vragen hebt neem dan telefonisch contact met ons op: 035-6091555 of met onderstaand nummer.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
direct aanmelden
Vul hieronder je gegevens in om je direct aan te melden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.
* verplicht veld
Bedankt voor je inschrijving voor dit evenement.
Jouw aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Wanneer je deze niet hebt ontvangen of wanneer je vragen hebt neem dan telefonisch contact met ons op: 035-6091555 of bel Rieks Oosting op 06-20735755.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
Blijf op de hoogte
Vul hieronder je gegevens in om op de hoogte te blijven van dit event.
* verplicht veld
Bedankt!
We houden je op de hoogte als er meer informatie bekend wordt over dit event.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
Meer weten over dit evenet?
Neem contact op met Hans
bekijk profiel
Of bel direct op
06-21973000