Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Romy Schoordijk

Projectmanager, Procesmanager
06-17728097
rschoordijk@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Romy Schoordijk
"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg"

Ik geloof dat organisaties succesvoller zijn wanneer ze vanuit een topsportmentaliteit werken. Vanaf jongs af aan heb ik mij altijd veel met sport beziggehouden, waarbij het winnen van het Nederlands Kampioenschap als aanvoerder van mijn volleybalteam voorlopig als hoogtepunt geldt.

De mindset die ik tijdens het sporten heb, pas ik ook toe in mijn werk: ik ga voor succes en ben altijd op zoek naar uitdaging en groei. Tegelijkertijd is dit succes alleen haalbaar wanneer je als team weet te groeien vanuit een gezamenlijke ambitie, waarin iedereen in zijn kracht staat en waar iedereen blind op elkaar vertrouwt. Dat betekent: open en eerlijk communiceren, voor elkaar willen vechten en focus houden op wat je als team wilt bereiken. Mensen in hun kracht zetten, motiveren en verbinden: dat drijft mij! Juist ook om nieuwe dingen te leren en om resultaten te bereiken.

Ik ben enthousiast, communicatief sterk en gedreven. Daarnaast heb ik talent voor organiseren en het managen van meerdere projecten tegelijk. Ik help graag om de boel in beweging te krijgen en samen het beste resultaat te halen.

Wil je samenwerken met Romy?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Romy Schoordijk