Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

John Onion

Adviseur Informatievoorziening
06-22986919
jonion@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
John Onion
"Vooral leuke dingen doen. En daarbij, dingen leuk maken om te doen"

Ik ben gedreven om maximaal rendement uit mijn inzet te halen. Niet alleen van mijzelf, maar ook van anderen. Er is niets mooier dan een bijdrage te leveren aan een team waarbij teamleden worden uitgedaagd om meer dan zij dachten te kunnen leveren. En hierdoor ook voor het team meer te kunnen betekenen dan de individuele deelnemers.

Over de jaren heb ik mijn professionele aandacht bewust laten verschuiven van de techniek naar managementonderwerpen. Dit is juist een leuke progressie geweest.

Intussen beweeg ik richting mijn pensioenleeftijd en dat eist ook aandacht. En één van mijn oude hobby’s is terug in beeld; muziek, HiFI en dat zelf-doen. Intussen ben ik een actief open-source audio softwareontwikkelaar en bouw mijn eigen audio-installaties. Op deze manier terug naar de techniek, werken met jonge mensen en de nieuwste technologie.

Wil je samenwerken met John?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
John Onion
Er zijn geen artikelen gevonden.