Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Huub Overbeek

Project- en Pogrammamanager, Interimmanager
06-13934242
hoverbeek@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Huub Overbeek
"Gras groeit door het water te geven, niet door er aan te trekken"

Ik ben een ondernemende manager met 25+ jaar ervaring in de ICT. Ik denk vanuit strategie en visie, maar heb een hands-on mentaliteit als het gaat om vertalen naar roadmap en implementatie.

Ik beschik over een zeer resultaat- en oplossingsgerichte instelling en wordt veelal gevraagd voor crisis-projecten en programma’s. Ik denk in structuren, governance, processen en organisatie.

Ik word niet alleen gezien als manager, maar ben vooral een leider, die richting geeft en een team inspireert en motiveert. Ben een harde werker, die verantwoordelijkheid neemt en denkt in pragmatische oplossingen.

Sportiviteit in woord en daad zijn kenmerkende zaken. Openheid en eerlijkheid betrachten met de mensen met wie ik de uitdaging aanga. Originaliteit en streven naar eenvoud, de meest natuurlijke route naar een oplossing kiezen.

Qua persoon: een levensgenieter, family man, positieve instelling met gevoel voor humor.

Wil je samenwerken met Huub?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Huub Overbeek