Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Wij zijn blij verheugd met de komst van Won van Kalsbeek-Geerdink naar Arlande. Met Won als Agile Coach versterken we ons team van Agile coaches. En met haar 'Won Way of Working', faciliterende en creatieve leiderschapsstijl weet zij stakeholders te enthousiasmeren en te motiveren om stappen te zetten op het gebied van verandering op zowel strategisch, tactisch en operationeel vlak.

Ons Agile team helpt organisaties wendbaarder te maken door de Agile way of working te implementeren. In co-creatie gaan zij op zoek naar antwoorden op vragen van morgen. Onze Agile coaches leveren werk met impact. Zij hebben ervaring met zowel grootschalige transformatie opdrachten als in relevante Agile rollen en methodieken. De Agile principes vind je terug in iedere vezel van hun DNA. Samen realiseren we jouw doelstellingen.

Won's visie? De kern van elke verandering is een verandering in het gedrag van mensen.

Won, we wensen je veel plezier en succes!

achtergrondpatroon
Meer weten over Won?
Bekijk haar profiel
bekijk profiel
Of bel direct op
0642641099
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.