Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Wij zijn blij dat we Niels Meeder (nu echt) aan ons team hebben toegevoegd. Niels kwam in 2022 als werkstudent aan boord bij Bostec Management & Consultancy, een onderdeel van Arlande.

Die samenwerking beviel van beiden kanten zo goed dat we nu doorpakken. Het afgelopen jaar heeft Niels zijn bachelor Bedrijfseconomie en de master Strategic Management aan de Tilburg University afgerond. Nu start hij in ons Personal Development Programma.  

Personal Development Programma  

Het Personal Development Programma van Arlande is speciaal ontworpen voor startende professionals. Dit programma heeft een duur van één jaar en staat volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling en competenties. Gedurende dit programma ligt de focus op het ontwikkelen van professionele identiteit en het trainen van basisvaardigheden die essentieel zijn in het vakgebied.  

Direct aan de slag

Wat het Personal Development Programma van Arlande extra waardevol maakt, is de mogelijkheid om de ontwikkeling direct in de praktijk toe te passen. Je krijgt de kans te werken aan uitdagende projecten bij klanten, waarbij je de geleerde kennis en vaardigheden kunt toepassen. Zo leer je niet alleen snel, maar bouw je ook waardevolle praktijkervaring op die je carrière zal verrijken.  

Niels startte direct, samen met collega Megan Heijke, met het maken van een plan van aanpak voor het nieuwe mobiliteitsbeleid van Arlande. Want ook intern werken wij continu aan organisatieverbeteringen. Met als resultaat een stappenplan voor de werkgroep om tot een beleid te komen.  

Niels: " Mijn leergierigheid zorgt ervoor dat ik mij altijd probeer te ontwikkelen. Ik vind het niet alleen belangrijk dat ik, maar ook de organisatie zich verder ontwikkelt en dat ik hieraan kan bijdragen. Flexibiliteit is hiervoor dan ook van groot belang. Met flexibiliteit komt ook stressbestendigheid. Het kunnen reageren, maar ook achterhalen waar de urgentie ligt. Ik haal mijn kracht uit mijn optimistische en open houding om voor problemen een passende oplossing te zoeken. Door mijn verantwoordelijkheidsgevoel heb ik kwaliteit hoog in het vaandel en vind ik het belangrijk dat er een goede samenwerking is. Mensen moeten met hun talenten op de juiste plekken ingezet worden om een optimaal resultaat te behalen!"

Niels, we wensen je veel plezier en succes!

achtergrondpatroon
Wil je meer weten over Niels?
Bekijk zijn profiel
bekijk profiel
Of bel direct op
0641505072
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.