Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Bostec, onderdeel van Arlande, is gekwalificeerd voor de flexibele schil van Vilans, het landelijke kenniscentrum voor de langdurige zorg. Dit betekent dat we de komende 10 jaar Vilans mogen helpen bij vraagstukken om de zorg te verbeteren. Dat de zorg écht gaat werken, zoals deze moet werken.

Het adviseren en ondersteunen van de langdurige zorg is typisch Bostec. Wij doorgronden complexe vraagstukken als:

  • Hoe maken we de zorg toekomstbestendig?
  • Hoe helpen we  zorginstellingen in het vinden van hun nieuwe rol?
  • Hoe halen we het beste uit technologie en zorgen we ervoor dat het team van medewerkers hiermee kan werken?
  • En zorgen voor een haalbaar perspectief voor de toekomst?

Door deel te nemen aan de flexibele schil van Vilans leveren we een bijdrage in de ontwikkeling van de langdurige zorg. En daar zijn we trots op!

Over Vilans

Vilans is dé kennisorganisatie in de langdurige zorg. Zij mogen allerlei verbeterprogramma’s vanuit de overheid begeleiden en spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in de sector en voorzien hen van protocollen en kennis. Vilans staat bekend als onafhankelijk, deskundig partner in de langdurige zorg.

Bostec is onderdeel van Arlande.

achtergrondpatroon
Meer weten?
Neem contact op met Elske
bekijk profiel
Of bel direct op
0615664882
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.