Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Van inzicht in je huidige situatie tot aan het kiezen van een (technologische) oplossing is vaak een veel omvattend proces. Wij zien dit als een reis, en willen jou, samen met iTanks, graag helpen bij deze reis.

Inzicht in jouw reisplannen voor digitale transformatie

Op 5 juli lanceren we het iTravel Digitale Reisbureau en kun je instappen voor een reis naar de voor jouw best passende bestemming. De reis starten we met inzicht te krijgen in jouw huidige status op het gebied van digitale transformatie. Over verschillende assen laten we jou zien waar jij nu staat.

Dit inzicht geeft jou richting om de eerste stappen in je reis te bepalen. Het kan zijn dat je al een idee hebt van waar je naar toe wil of dat je een reisbureau en reisleider nodig hebt om samen met jou te bepalen hoe jou toekomst eruit moet komen te zien.

Digitale Reisbureau

Hoe ziet dit er concreet uit?

1  We starten met een intake enquête

Hieruit kun je als organisatie opmaken op welke gebieden jij je nog verder kunt ontwikkelen en op welke gebieden je al heel stevig in je schoenen staat.

2  Je neemt deel aan sessies die we organiseren met iTanks en partners

Je hebt door de intake enquête een duidelijk beeld van de gebieden waarmee je aan de slag wil. Bijvoorbeeld:

- Datagedreven werken
- Asset management
- Beeldherkenning
- Change management

Op basis van jouw keuze neem je deel aan 2 of 3 sessies over het door jou gekozen onderwerp. Hier leer je van de reisleiders wat er allemaal mogelijk is en wat er nodig is zodat je na deze sessies een weloverwogen keuze kan maken en dit af kan wegen tegen jouw organisatie en business cases.

3  Of je kiest voor een verdiepende workshop

Ben je er nog niet helemaal uit na de intake enquête? Wil je eerst wat meer verdieping in je huidige situatie en vooral wat er nodig is om jouw toekomst dromen waar te maken? Dan is er ook de mogelijkheid om een verdiepende workshop toekomst dromen te doen.

4  Op reis

Je weet nu waar je staat en wat een oplossing jou kan bieden. De keuze is aan jou! Ga je aan de slag met een van de reisleiders om dit verder op te pakken of wil je misschien nog wat verder de markt verkennen. It’s up to you!

Over iTanks en Bostec

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Een industrie met enorm veel innovatiepotentieel en dat zien wij als Bostec ook. Wij verbinden bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector.  

Bosted is onderdeel van Arlande.

achtergrondpatroon
Heb je vragen?
Stel ze aan Kim
bekijk profiel
Of bel direct op
0625734595
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.