Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Arlande, hét management- en adviesbureau binnen onderwijs, overheid en zorg, heeft haar team uitgebreid naar zo’n 75 collega’s door de overname van Bostec bv. Samen hebben Arlande en Bostec de ambitie om optimale samenwerking te realiseren met een duidelijk doel: een robuuste organisatie en uitmuntende resultaten bij klanten.

Paul Vercauteren, oprichter en algemeen directeur van Arlande, geeft aan dat het al langer de wens was van Arlande om uit te breiden in aantal collega’s.

“We hebben een gezonde en sterke organisatie met een goede bedrijfscultuur. Hoewel we in staat zijn om nieuwe collega’s aan te trekken op een natuurlijke manier, merken we ook dat we net niet robuust genoeg waren om onvoorziene situaties langdurig het hoofd te kunnen bieden. Het was vanuit die wens, robuustheid en stabiliteit, om op zoek te gaan naar een organisatie die goed bij ons zou passen”.

- Paul Vercauteren

En dat is wat ze hebben gedaan. Met ondersteuning van specialisten en juristen, viel de voorkeur uiteindelijk op Bostec bv. Een organisatie die past bij onze dienstverlening, maar ook doorgroeimogelijkheden biedt voor collega’s van beide organisaties als men zich breder wil ontwikkelen. Daarnaast een organisatie waar we onszelf herkennen in de kernwaarden en cultuur.

“Het was voor ons belangrijk om alleen in zee te gaan met een partij waar we ons prettig bij voelen. Natuurlijk zijn de harde financiële zaken van een overname essentieel en moeten de zaken goed op orde zijn. Daarnaast hebben we ons gefocust op een prettig proces en gelijke idealen qua samenwerking en optimalisatie”.

- Paul Vercauteren

Het resultaat mag er zijn. Met trots hebben Arlande en Bostec bv de handen ineengeslagen en gaan zij een optimale samenwerking tegemoet.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Paul Vercauteren:
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20536195
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.