Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws

Arlande, hét management- en adviesbureau binnen onderwijs, overheid, mobiliteit, industrie en zorg, gaat samenwerken met Coppa Groep! Deze stap past geheel in de groeistrategie van beide organisaties. Samen hebben we de ambitie om kennis te delen en een optimale samenwerking te realiseren. De samenwerking heeft voor Arlande een duidelijk doel: een krachtige organisatie met een (nog) breder dienstenpakket en uitmuntende resultaten bij klanten.

Paul Vercauteren, algemeen directeur van Arlande, geeft aan dat Arlande een sterke groeiambitie heeft.

“In 2023 hebben we onze organisatie verstevigd door de overname van Bostec. Door kennis te delen en ons dienstenaanbod te verbreden hebben we mooie stappen gezet in het worden van een robuuste en stabiele organisatie. Voor onze opdrachtgevers geldt dat zij kunnen vertrouwen op een uitstekende, duurzame dienstverlening door deze uitbreiding van kennis en ervaringen van andere markten. Net zoals de overname van Bostec biedt de samenwerking met Coppa extra kansen voor onze medewerkers op uitdagende opdrachten in een complexer speelveld.”

Om de voorsprong te behouden kijkt Arlande verder vooruit.  

“We verwachten dat de consultancy markt sterk in ontwikkeling blijft. Onze ambitie is om een sterk management- en adviesbureau te zijn dat onze klanten op een brede manier kan helpen. Toegang tot het netwerk van een grotere speler gaat ons daar zeker bij helpen.  Samenwerken met een partij waarbij we ons prettig voelen is dan een logische volgende stap. De fit qua cultuur, markten en dienstverlening gaf de doorslag voor deze nieuwe samenwerking met Coppa. De hierdoor ontstane toegang tot een aantal mantelcontracten binnen de groep biedt ook allerlei mogelijkheden”

Het resultaat mag er zijn. Met trots hebben Coppa en Arlande de handen op 5 januari 2024 ineengeslagen. Met behoud van eigen identiteit, eigen diensten, eigen locatie en ruimte om te ontwikkelingen gaan we een optimale samenwerking tegemoet.  

Over Coppa Groep

Coppa Groep neemt een meerderheidsbelang in Arlande en breidt hiermee haar portfolio fors uit. Coppa Groep verstevigt zo haar positie in bedrijfsvoering en voegt digitale- en organisatietransformatie als expertise toe aan haar propositie voor opdrachtgevers.

Naast Arlande bestaat het portfolio van Coppa Groep al uit Coppa, Hospitality Group, VFM facility en Pro 10, met nu in totaal ruim 350 medewerkers. De organisaties hebben en houden hun eigen zelfstandigheid, identiteit en directie.

Ambitie Coppa Groep

De ambitie van Coppa Groep is om door te groeien naar 500 tot 1000 medewerkers en een leading professional services firm in Nederland te worden met nationale en internationale opdrachtgevers. Dit doet zij door alleen de beste adviesbureaus aan zich te verbinden. Adviesbureaus die staan voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en aantrekkelijk werkgeverschap.  

Coppa Groep onderscheidt zich door haar specialistische kennis en toppositie in de markt. Met de verschillende adviesbureaus hebben ze een goede kennis van de marktdynamiek binnen de branches zorg, overheid, corporates en onderwijs. De business lines van Coppa Groep bestaan uit advies, interim en services.

Het team van ruim 350 medewerkers ondersteunt organisaties op een professionele wijze bij hun uitdagende inkoop-, facility- en digitaliserings- en organisatievraagstukken. Verdere samenwerking wordt voorzien in o.a. HR en financial services.

Over Arlande

Al 25 jaar helpt Arlande opdrachtgevers hun ambities om te zetten in blijvend resultaat. Start met ambitie, focus op resultaat en behoud de voorsprong staan daarbij centraal. Dit doen zij met ruim 80 medewerkers door het managen van digitale- en organisatietransformaties, het aansturen van projecten en programma’s, het voeren van regie, begeleiden van verandertrajecten, het geven van advies en het ad interim invullen van managementposities. Daarnaast adviseren wij organisaties over informatiemanagement, procesoptimalisatie, bedrijfsvoering, agile werken en (project)besturing. Met de focus op resultaat durven onze managers tijdens het proces al verder vooruit te kijken. Want als het resultaat en de voorsprong eenmaal binnen handbereik is, is het de kunst om in de toekomst de voorsprong te behouden. Arlande opereert voornamelijk in de markten van Onderwijs, Overheid, Zorg, Mobiliteit en Industrie.  

Voor meer informatie:  

Paul Vercauteren | 06 2053 6195 | pvercauteren@arlande.nl

achtergrondpatroon
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20536195
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.