Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
16
March
2023
12.30 - 18.00 uur
Bisonspoor 3002
3605 LT
Maarssen
Verzeker jezelf snel van een plekje!
direct aanmelden
blog & cases
Ineens staat jouw organisatie voor een nieuwe werkelijkheid. Onomkeerbaar. Elke organisatie krijgt het vroeg of laat een keer flink te verduren, en soms wel meer dan eens. De kop in het zand steken of terugvallen in oude patronen gaat de organisatie niet door een dergelijke crisis helpen.

Het is al een flinke klus om dit in goede banen te leiden naast de bestaande processen, maar wat als er ineens onvoorziene maatschappelijk druk bij komt kijken? Of wat als de IT-voorziening ineens een andere invulling moet krijgen? Een gekwalificeerde manager die de crisis omarmt en beslissingen durft te nemen is de eerste stap op weg naar verandering. Waar vind je die zo snel?

Op 16 maart 2023 word jij, als directeur of bestuurder, door een aantal inspirerende sprekers meegenomen in deze vraagstukken tijdens het symposium: De crisis de baas. De kracht van interim management voor organisaties in crisis.

Doordat we het belangrijk vinden om ruimte te laten voor een dialoog, uitwisseling van best-practices en een paneldiscussie is het aantal plaatsen gelimiteerd, dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek.

Inspiratie en handvatten voor jouw organisatie is gegarandeerd!

Programma, wie kun je verwachten:

Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif

Cum laude afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie en heeft later gestudeerd aan de Führungsakademie van de Bundeswehr en het United States Army War College. Mart is meervoudig internationaal gedecoreerd en onderscheiden. Hij geeft ons vanuit zijn eigen ervaring tijdens missies (ISAF-commandant Zuid Afghanistan, commandant der Nederlandse Strijdkrachten) mee wat wij kunnen leren van de militaire commandostructuur in tijden van crises.

Anjo Grakist

Partner bij Arlande en een door de wol geverfde interim manager. Hij heeft succesvolle opdrachten uitgevoerd voor o.a. de Dienst Uitvoering Onderwijs, Gemeente Noordenveld, UWV en recentelijk GGD GHOR. Anjo neemt ons mee in zijn best practice van het managen van een IT-voorziening in de publieke gezondheidszorg tijdens de corona crisis.

Dr. Melanie de Ruiter

Universitair hoofddocent bij Nyenrode Business Universiteit en maakt deel uit van de faculteit expertisecentrum Strategy, Organization & Leadership. Haar onderzoek richt zich op psychologische contracten, leiderschap, proactief gedrag, welzijn, en organisatorisch veranderingsmanagement. Zij presenteert haar onderzoekswerk regelmatig op nationale en internationale congressen en recenseert voor internationale peer-reviewed tijdschriften. Melanie zal vanuit de theorie haar visie geven op leiderschap en organisatorisch verandermanagement van het middle management in tijden van crises.

Onno-Hans Noteboom

Namens Arlande zal Onno-Hans Noteboom deze middag als ‘Gespreksleider’ fungeren. Hij is daarnaast actief als innovatieregisseur en kwartiermaker in het publieke domein.

Marc Janssen

Gastheer voor deze middag is Marc Janssen. Marc is een ervaren interim manager voor bedrijfsvoering in onderwijs, zorg en overheid en trekker van de interim management praktijk van Arlande.

direct aanmelden
Vul hieronder je gegevens in om je direct aan te melden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. Neem gerust een collega of een andere geïnteresseerde mee. Vul zijn/haar gegevens ook in bij de aanmelding. Kom je alleen dan mag je dit leeg laten.
leuk als je iemand meeneemt! Vul hieronder zijn/haar gegevens in.
* verplicht veld
Bedankt voor je inschrijving voor dit evenement.
Jouw aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Wanneer je deze niet hebt ontvangen of wanneer je vragen hebt neem dan telefonisch contact met ons op: 035-6091555 of bel Rieks Oosting op 06-20735755.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
Blijf op de hoogte
Vul hieronder je gegevens in om op de hoogte te blijven van dit event.
* verplicht veld
Bedankt!
We houden je op de hoogte als er meer informatie bekend wordt over dit event.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
Vragen over dit event?
Neem contact op met Rieks
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755