Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
01
February
2024
13:00 uur - 17:00 uur
Bisonspoor 3002
3605 LT
Maarssen
Verzeker jezelf snel van een plekje!
direct aanmelden
blog & cases
Na het grote succes van vorig jaar nodigen wij je graag uit voor een nieuwe Rondetafelconferentie voor bestuurders en toezichthouders in het Primair en Voortgezet Onderwijs. De Rondetafelconferentie op donderdag 1 februari 2023 staat geheel in het teken van: Anders Organiseren.

Het programma:

In het Primair en Voortgezet Onderwijs moeten we steeds meer gaan denken in nieuwe soorten oplossingen om de huidige problemen op te lossen:

  • De personeelstekorten zijn voelbaar en worden niet zomaar opgelost.  
  • Hoe kunnen we de beschikbare human resources op een andere manier inzetten om onze kinderen toch van goed onderwijs te voorzien?  
  • En hoe richten we dan onze schoolgebouwen in?  
  • Houden we rekening met gratis kinderopvang, doorgaande leerlijnen of verlengde brugklassen?  

De deelnemende bestuurders en toezichthouders gaan onder begeleiding van inspirerende sprekers, allen visionairs uit het onderwijs, een middag lang intensief met elkaar volledig out-of-the-box denken:

  • Wat moet er gebeuren om een nieuwe visie te implementeren met de vele uitdagingen in de vorm van personeelstekorten, huisvestingsproblemen en andere perikelen?
  • Hoe zien mijn scholen er dan uit?  
  • Hoe los ik deze problemen creatief op?  

Start met ambitie

Een middag samen met collega-bestuurders en toezichthouders, die allemaal bereid zijn om hun creativiteit met elkaar te delen. Iedereen zoekt naar antwoorden, maar deze middag bundelen we onze gezamenlijke denkkracht. Even niet afgeleid door de waan van de dag maar samen aan het werk!

De kracht van Arlande’s Rondetafelconferentie is dat bestuurders en toezichthouders in het Primair en Voortgezet Onderwijs samen praktisch aan de slag gaan. Een prachtige gelegenheid om ook jouw toekomstvisie te toetsen bij de collega’s uit het hele land. We ontwerpen de school van de toekomst en doorbreken daarbij de praktische beperkingen die onze creativiteit zo vaak in de weg kunnen zitten.

De deelnemers worden deze Ronde Tafelconferentie begeleid door:

April van Loenen

April is bestuurder van het schoolbestuur Dunamare in Haarlem. In de afgelopen twee jaren heeft Dunamare een volledig nieuwe strategische koers ingezet om antwoord te vinden op de actuele problematiek in het Voortgezet Onderwijs. Graag deelt zij haar ervaringen, geeft tips en wijst op valkuilen wanneer het bestuur anders wil organiseren.

Chris van Meurs

Chris is bestuurder van het schoolbestuur OPSPOOR Purmerend in het Primair Onderwijs. Hij was dit jaar ook tijdelijk vice-voorzitter van de PO-Raad. Tijdens de eerste Ronde Tafelconferentie liet hij al zien hoe eenvoudig het is om na te denken over Anders Organiseren. Deze keer gaat hij dieper op de materie in en gaan we praktisch aan de slag om te ontdekken hoe je dit zelf snel bij jouw schoolbestuur kunt gaan aanpakken.

Prekash Ramsingh

Prekash is een ondernemer met overtuiging. Een creatieve en innovatieve denker die maatschappelijke relevante projecten met perspectief centraal stelt. Tijdens een aantal directiefuncties in het beroepsonderwijs heeft Prekash altijd de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt centraal gesteld. Mensen motiveren en in beweging krijgen is één van de randvoorwaarden voor succes bij het Anders Organiseren. Graag neemt hij bestuurders en toezichthouders in het Primair en Voortgezet Onderwijs mee in zijn belevenissen.

Hans Onderwater

Is specialist in de Bedrijfsvoering in het Primair- en Voortgezet Onderwijs. Al ruim 25 jaar begeleidt hij schoolbesturen in het optimaliseren van hun secundaire processen. Ook dit jaar is hij namens Arlande jouw gastheer.

Mis deze kans niet

Al meer dan 40 bestuurders en toezichthouders vanuit 30 grotere en kleinere schoolbesturen hebben zich al ingeschreven, maar er is nog plaats. De toegang is gratis, de lunch wordt verzorgd en je gaat gegarandeerd met nieuwe ideeën naar huis, die in het volgende schooljaar kunnen worden uitgewerkt!

Aanmelden

Schrijf je snel hieronder in, want het aantal plaatsen is beperkt.

direct aanmelden
Vul hieronder je gegevens in om je direct aan te melden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. Neem gerust een collega of een andere geïnteresseerde mee. Vul zijn/haar gegevens ook in bij de aanmelding. Kom je alleen dan mag je dit leeg laten.
leuk als je iemand meeneemt! Vul hieronder zijn/haar gegevens in.
* verplicht veld
Bedankt voor je inschrijving voor dit evenement.
Jouw aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Wanneer je deze niet hebt ontvangen of wanneer je vragen hebt neem dan telefonisch contact met ons op: 035-6091555 of met onderstaand nummer.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
direct aanmelden
Vul hieronder je gegevens in om je direct aan te melden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.
* verplicht veld
Bedankt voor je inschrijving voor dit evenement.
Jouw aanmelding is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. Wanneer je deze niet hebt ontvangen of wanneer je vragen hebt neem dan telefonisch contact met ons op: 035-6091555 of bel Rieks Oosting op 06-20735755.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
Blijf op de hoogte
Vul hieronder je gegevens in om op de hoogte te blijven van dit event.
* verplicht veld
Bedankt!
We houden je op de hoogte als er meer informatie bekend wordt over dit event.

Neem ook eens een kijkje bij onze klantcases. Echt iets waar we trots op zijn.
bekijk klantcases
Er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het nogmaals.
Vragen over dit evenement?
Neem contact op met Hans.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-21973000