Contact

Events

14-09-2017

Herken je dit: een project zonder duidelijke opdrachtgever of zonder business owner? Geen tijd, geen noodzaak, geen affiniteit, kortom geen betrokkenheid? Of is dit een volledig verkeerde indruk en wil jouw opdrachtgever juist ruimte geven en realiseer je je dit onvoldoende? Misschien schieten in zijn ogen juist de kwaliteiten van de opdrachtnemer tekort!

15-09-2017

Met een à twee collega's speelt u om de eer te winnen van een door u zelf uitgezochte opponent of van de organisatie die u heeft uitgedaagd. Welke organisatie is het best in staat een duurzame verandering tot stand te brengen in de eigen organisatie?

 

22-09-2017

De Projectmanagement Game heeft als doel deelnemers kennis te laten maken met het competentiemodel zoals dat door Arlande wordt gehanteerd. Tijdens de Projectmanagement Game zullen in het bijzonder aspecten op het gebied van persoonlijke vaardigheden, stijl en karakter aan de orde komen. Deelnemers hebben na afloop inzage in de wijze waarop meer onderbouwd een keuze gemaakt kan worden voor het beste projectteam op basis van een persoonlijke fit met de te verwachten uitdagingen.

29-09-2017

De Verandermanagement Game heeft als doel om op een speelse manier kennis te maken met de 'Wheels of Change', de routekaart om een veranderpad te bewandelen. Tijdens het spelen van de  Verandermanagement Game ontdek je zelf het ideale veranderpad voor jouw organisatie, geholpen door de ervaren spelbegeleiders en de ervaringen van de medespelers.

05-10-2017

PPM is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van veel organisaties, maar hoe richt je het in zodat je de veranderinitiatieven wendbaar kunt besturen?

12-10-2017

Herkent u dit: wéér een project dat te laat dreigt te worden opgeleverd, te veel gaat kosten of niet volledig oplevert wat u er van had verwacht? Kortom een uit de hand gelopen hobby van de projectmanager en het ontwikkelteam. Of is er soms sprake van zwak verwachtingsmanagement en durft de projectmanager niet te vertellen wat u al lang zag aankomen?

13-10-2017

De Projectmanagement Game is een bordspel waarin de verschillende fasen van een verandertraject aan de hand van een casus worden nagespeeld. Drie teams van twee à drie personen nemen het tegen elkaar op om de beste keuze van een projectteam te maken.

02-11-2017

Een interactieve workshop met een verkenning van de weg naar Scaled Agile Portfolio Management. We delen de ervaringen van Arlande met de ervaringen van de deelnemers en verzamelen zo nieuwe inzichten, bouwstenen en leerpunten.