Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Paul Vercauteren

Interim manager /- directeur
06-20536195
pvercauteren@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Paul Vercauteren
"Go to bed with a dream, wake up with a purpose"
Het hebben van een droom is mooi, deze te realiseren is nog mooier. Daar moet je dan wel wat voor willen doen. Door je droom te vertalen naar doelen en hier mee ‘aan de gang te gaan’ kun je je doel in stappen die bij jou passen ook daadwerkelijk behalen.Dat geldt zowel in de privésfeer als in de zakelijke ogevingen waarin ik werk.

Ik help mensen graag hun dromen te realiseren en kijk als directeur van Arlande graag mee naar de dromen van de Arlandianen. De vraag “Wat kan Arlande doen om jouw droom te realiseren?” leidt dat tot het maken van afspraken.

Zelf ben ik pragmatisch, recht door zee en resultaatgericht. Daarbij weet ik de mensen om me heen mee te nemen in het behalen van gestelde doelen, zodat er een gezamenlijke aanpak komt om de gewenste resultaten te behalen.

Als bestuurder richt ik me op de procesgang en het bouwen van een team. Het creëren van draagvlak en motivatie van ‘mijn’ medewerkers is een belangrijk onderdeel van het behalen van succes. Het geven van eigen verantwoordelijkheid is in mijn ogen essentieel om ambities te bereiken. Samen nadenken en vormgeven van veranderingen en kijken wat de beste route daarin is.

Ik voel me het meest op mijn gemak in hectische omgevingen waarin veel gebeurt. Het is dan ook niet vreemd dat opdrachten binnen Bedrijfsvoering als een rode draad door mijn opdrachten lopen.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met golfen, fietsen en het begeleiden van mensen die graag verder willen komen. Meedenken als bestuurder van verenigingen is daar een voorbeeld van.

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan gerust contact op met Paul
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20536195
artikelen door
Paul Vercauteren