Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
MARKTsegment
blog & cases
No items found.
Berry Sonneveldt is één van onze IT-professionals, werkzaam bij een bedrijfsvoeringsorganisatie en stapte vijf jaar geleden over naar het projectteam van Arlande.

Berry stroomt van energie wanneer hij zich bezig mag houden met persoonlijke ontwikkeling. “Het opdoen van nieuwe kennis die ook nog eens direct kan worden toegepast bij de klant maakt het leuk om te blijven leren. Uiteindelijk doen we het toch allemaal voor een tevreden eindklant of eindgebruiker?” Natuurlijk! Maar.. eerlijk is eerlijk: het is af en toe best aanpoten om dit voor elkaar te krijgen. De complexiteit van de opdracht maakt het voor hem desondanks telkens weer interessant

Gelukkig is er ook aan ontspanning volgens Berry binnen Arlande geen gebrek. “Na een paar weken werken gingen we met het hele team al een nachtje weg. Het mooie was dat ik me daar direct op mijn plek voelde, al kende ik het team nog niet. Een betere start kon ik niet maken”.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs