Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
nieuws
Wij zijn blij dat we Maartje van Wijlen aan ons team hebben toegevoegd.

Met haar bachelor van Hotelschool The Hague en master in Strategisch Management van de Erasmus universiteit op zak heeft Maartje een unieke kijk op hoe mensen samenwerken en omgaan met veranderingen. Daarnaast heeft ze praktische ervaring met verandermanagement en spreekt ze, door haar buitenlandse werkervaring, vloeiend Engels. Maartje is net gestart in het Personal Development Programma.

Personal Development Programma

Het Personal Development Programma van Arlande is speciaal ontworpen voor startende professionals. Dit programma heeft een duur van één jaar en staat volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling en competenties. Gedurende dit programma ligt de focus op het ontwikkelen van professionele identiteit en het trainen van basisvaardigheden die essentieel zijn in het vakgebied.

Direct aan de slag

Wat het Personal Development Programma van Arlande extra waardevol maakt, is de mogelijkheid om de ontwikkeling direct in de praktijk toe te passen. Je krijgt de kans te werken aan uitdagende projecten bij klanten, waarbij je de geleerde kennis en vaardigheden kunt toepassen. Zo leer je niet alleen snel, maar bouw je ook waardevolle praktijkervaring op die je carrière zal verrijken.

Maartje is 1 december gestart en is nu volop bezig met alle kennismakingsgesprekken met collega’s. Ze is direct aangesloten bij de vakgroep Interim management en ondersteunt collega Kim de Graaf bij het geven van een toffe externe workshop.

Maartje, we wensen je veel plezier en succes!

achtergrondpatroon
Wil je meer weten of samenwerken met Maartje?
Bekijk haar profiel
bekijk profiel
Of bel direct op
0631582702
meest recente artikelen
Persberichten, actualiteiten en aankondigingen uit de Arlande Pressroom.