Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Lianne de Vries

Verbinder, Transformatie- en innovatie coach, Projectsecretaris, Verandermanager, Organisator
06-14834737
ldvries@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Lianne de Vries
"Een mindset van ‘ja, en!’ transformeert kansen tot realiteit"
Gedreven, nieuwsgierig, mensgericht en vernieuwend zijn kenmerken die mij omschrijven. Door mijn interesse in de veranderende omgeving hecht ik er waarde aan mijzelf doorlopend te ontwikkelen, bij te dragen aan mijn omgeving en die energie te delen met mensen en organisaties.

Als verbinder zie ik de toegevoegde waarde in verschillende perspectieven, breng ik mensen samen en creëer het liefst een win-winsituatie. Daarbij krijg ik niet alleen voldoening van het gezamenlijk ontwikkelen van een mooi concept, maar juist ook de vertaalslag naar de praktijk om concrete meerwaarde te creëren en borgen. Dankzij mijn pragmatische instelling, inlevingsvermogen, organisatiesensitiviteit en resultaatgerichtheid kan ik de juiste snaar raken om een gewenst resultaat te halen.

Door mijn sportmentaliteit pak ik graag nieuwe uitdagingen op en zet alles in om het voor ogen liggende doel te behalen. Naast sporten, laad ik graag op middels wandelingen in de natuur en wissel ik creatieve hobby’s af, zoals schilderen en naaien.

Wil je samenwerken met Lianne?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Lianne de Vries