Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Harald Schuren

ICT Directeur, ICT Manager, ICT Programma- en projectmanager, Adviseur Informatievoorziening
06-37321375
hschuren@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Harald Schuren
"Er zijn slechts twee dagen die je niet kunt veranderen, de ene heet gisteren en de ander morgen. Dus laat gaan wat was, accepteer wat is en omarm wat komt!"

Waarde toevoegen is de kern van wat ik doe. Ik ben een interim manager met passie voor veranderen en verbeteren. Met een gezonde dosis lef en flair richt ik mij daarbij vooral op de verbetering van de IT prestatie binnen de organisatie en het motiveren en bouwen van het team.

Centraal in de verandering

Het begeleiden en aansturen van verbeteringstrajecten en het opstellen en vertalen van visie naar concrete plannen plaatsen mij vaak centraal in gebieden als het management van complexe projecten en ICT organisaties, besturing van (project-)organisaties, het managen van outsourcing en implementatietrajecten, verbeteren van processen en het coördineren van ICT infrastructurele en applicatie verandertrajecten.

Gericht op optimale resultaat voor afdeling en organisatie

Vrijwel zonder uitzondering gaat het om multidisciplinaire trajecten in een omgeving die vraagt om sensitiviteit en structuur maar waar hoofdlijnen en afhankelijkheden van gelijktijdig lopende trajecten scherp op mijn netvlies staan. Mijn sterke eigenschap is dat ik resultaatgericht, pragmatisch, stressbestendig en zelfstandig toe werk naar het optimale resultaat voor afdeling en organisatie.

Wil je samenwerken met Harald?
Neem dan contact op met Bernard Steenaart
bekijk profiel
Of bel direct op
06-54768233
artikelen door
Harald Schuren