Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
Bostec en Arlande

Bostec is onderdeel van Arlande

Je bent automatisch doorgestuurd vanaf Bostec.nl.

Arlande, hét management- en adviesbureau binnen onderwijs, overheid en zorg, heeft haar team uitgebreid naar zo’n 75 collega’s door de overname van Bostec bv. Samen hebben Arlande en Bostec de ambitie om optimale samenwerking te realiseren met een duidelijk doel: een robuuste organisatie en uitmuntende resultaten bij klanten.
Arlande collega's
bostec

Bostec is onderdeel van Arlande

In 2023 hebben Arlande en Bostec de krachten gebundeld. De expertise van Bostec ligt in het analyseren van bedrijfsprocessen en het vaststellen van verbeterpunten op de gebieden van processen, technologie en organisatie in INDUSTRIE en MOBILITEIT

We zijn gespecialiseerd in verbetertrajecten met als speerpunt PROCES PERFORMANCE. Samen met jou realiseren we jouw ambitie op het business en fysieke proces performance vlak of om datagedreven te gaan werken.    

Arlande collega's praten
Arlande collega's lachen
Arlande achtergrond
Heb je een vraag over Bostec?
Neem contact op met Richard.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-27827151