Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
No items found.
Mede dankzij de inbreng van Gerard Ramaekers, Principal Associate bij Arlande, zijn onderstaande whitepaper en video tot stand gekomen.

Mede dankzij de inbreng van Gerard Ramaekers, Principal Associate bij Arlande, zijn onderstaande whitepaper en video tot stand gekomen.

Whitepaper Project Portfolio Management

PPM leidt tot veel betere projectbeheersing en verhoogde effectiviteit. Welke ervaringen hebben organisaties met Project Portfolio Management (PPM)? Waar lopen ze tegenaan? En wat levert dat uiteindelijk op? Die vragen legden we voor aan drie relaties, die in verschillende contexten ervaring opdeden met PPM: een grote gemeente, een hbo-instelling en een hoogheemraadschap. Dit whitepaper geeft veel inzicht in het hoe en waarom van het instrument en levert een aantal concrete do’s & don’ts op voor wie overweegt om het in te voeren.

Video Project Portfolio Management

https://www.youtube.com/watch?v=KTYeeOE-c6w

Achtergrond patroon
Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Rieks Oosting:
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Over de auteur(s)
Gerard Ramaekers

Gerard Ramaekers is organisatie-ontwikkelaar en changemanager. Hij is gespecialiseerd in het inrichten en ontwikkelen van professionele veranderorganisaties met name in het onderwijs en (semi-)overheid.

bekijk pagina
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs