Contact

OVER ARLANDE

Wij zijn Arlande! Een management- en adviesbureau dat organisaties al meer dan 20 jaar helpt om hun ambities waar te maken door het realiseren van blijvende resultaten. Dit doen wij door het managen van (digitale en agile) transformaties, het aansturen van projecten en programma’s en het ad interim invullen van management functies. Ook adviseren wij organisaties over informatiemanagement, procesoptimalisatie, bedrijfsvoering, agile werken en (project)besturing. Wij hebben focus op de sectoren Onderwijs en Overheid, maar hebben ook klanten in diverse andere sectoren.

We weten één ding zeker in deze wereld: organisaties zullen continu onderhevig zijn aan veranderingen. Hen begeleiden bij het meebewegen op deze flow, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Wij geloven namelijk in flexibiliteit en vernieuwing, maar dan natuurlijk wel op een manier die waarde toevoegt en past bij onze klanten.

Kernwaarden

Het gaat er niet alleen om wat we doen, maar ook hoe we het doen. Belangrijk zijn dan ook onze kernwaarden, die bepalen hoe wij onze diverse leiderschapsrollen vervullen.