Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
segment
blog & cases
No items found.
De veelzijdige Lianne de Vries startte begin 2020 en vanuit haar mindset dat een ‘ja, én’ mentaliteit kansen tot realiteit transformeert bij Arlande. Lianne wil zich graag inzetten voor de maatschappij. Laat dat nou net iets zijn dat bij Arlande goed kan!
“De balans tussen ambitie en hard werken, met persoonlijke aandacht en mensgerichtheid, klopt bij Arlande. Het leuke is, veel bedrijven zeggen dit. Binnen Arlande doen we dit ook echt!”

Lianne werkte voor Arlande bij de NAVO in Brussel. Een spannende job op het snijvlak van politiek-militaire samenwerking waar onderhandelingen op het hoogste niveau gevoerd werden. De zoektocht naar spanning zoekt ze ook buiten het werk door los te gaan op een kickbokszak. Daarnaast is ze als vrijwilliger actief in het organiseren van buitenschoolse jongerenactiviteiten.

Binnen haar werk haalt ze de meeste energie uit het goed organiseren van projecten. Bij een eerdere opdracht binnen een onderwijsinstelling kreeg zij grip op de bedrijfsprocessen. Ze bracht ze samen met de deelnemers in kaart en ging vervolgens aan de slag om te standaardiseren. Het proces denken en schakelen tussen strategische, tactische en operationele invalshoeken gaat haar gemakkelijk af. Gecombineerd met een laagdrempelige, persoonlijke aanpak is ze in staat om mooie resultaten te boeken.

“Het organiseren en begeleiden van workshops geeft mij veel voldoening. Ik vind het tof om de mensen energie te zien krijgen tijdens de workshop en ze opgewekt en geïnspireerd weg te zien gaan. De meesten willen daarna direct aan de slag met de samen bedachte verbeteringen”. Zo zie je maar weer: met haar enthousiasme en een vleugje storytelling krijgt Lianne iedereen mee.

Naast haar opdracht is Lianne de drijvende kracht binnen het recruitmentteam van Arlande. Een belangrijke pijler voor (de toekomst van) de organisatie, waar ze graag een bijdrage aan levert. In haar vrije tijd zoekt ze de natuur op en bouwt ze haar theatersport en improvisatie skills uit. “Het leren luisteren naar en gebruiken van datgene wat anderen je geven om samen iets mooiers te maken, is de ultieme manifestatie van de ‘ja, én’ mindset”.

bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs