Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
klant
MARKTsegment
blog & cases
No items found.
De veelzijdige Lianne de Vries startte begin 2020 en vanuit haar mindset dat een ‘ja, én’ mentaliteit kansen tot realiteit transformeert bij Arlande. Lianne wil zich graag inzetten voor de maatschappij. Laat dat nou net iets zijn dat bij Arlande goed kan!

“Het organiseren en begeleiden van workshops geeft mij veel voldoening. Ik vind het tof om de mensen energie te zien krijgen tijdens de workshop en ze opgewekt en geïnspireerd weg te zien gaan. De meesten willen daarna direct aan de slag met de samen bedachte verbeteringen”. Zo zie je maar weer: met haar enthousiasme en een vleugje storytelling krijgt Lianne iedereen mee.

Naast haar opdracht is Lianne de drijvende kracht binnen het recruitmentteam van Arlande. Een belangrijke pijler voor (de toekomst van) de organisatie, waar ze graag een bijdrage aan levert. In haar vrije tijd zoekt ze de natuur op en bouwt ze haar theatersport en improvisatie skills uit. “Het leren luisteren naar en gebruiken van datgene wat anderen je geven om samen iets mooiers te maken, is de ultieme manifestatie van de ‘ja, én’ mindset”.

Achtergrond patroon
bekijk profiel
Of bel direct op
Over de auteur(s)
Bij dit artikel kan geen gerelateerde auteur gevonden worden.
andere interessante blogs
Nog meer blogs die je misschien interessant vindt: want als je eenmaal begint met lezen is het moeilijk om te stoppen.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle cases & interviews
lees ook de andere interviews
We zetten stuk voor stuk graag onze collega’s in het zonnetje en laten we zien wie de mens achter de manager is. Want eerlijk is eerlijk: stiekem best wel interessant.
meer cases over
Daar kunnen we bij Arlande over blijven praten. De successen van onze klanten zijn onze grootste trots.
Er zijn nog geen artikelen gevonden.
bekijk ook alle interviews & blogs