Contact

Manager Bedrijfsvoering en/of ICT

Manager Bedrijfsvoering en/of ICT

Arlande – een onafhankelijk management & advies bureau - biedt passievolle interim managers de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren bij aansprekende klanten.
Zoek jij altijd naar de best passende oplossing? Hou je van hectiek? Hou jij er van om het beste uit jezelf en de mensen om je heen te halen? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf waar je werkt? Vind je het leuk om bezig te zijn met je vakgebied en je daarin verder te ontwikkelen?
En wil je dat doem in een inspirerende omgeving met senior collega’s en enthousiaste management talenten?
Dan is Arlande de plaats waar je naar op zoek bent.
Als interim manager help je opdrachtgevers bij de strategische- en tactische ontwikkelingen op het gebied van Bedrijfsvoering en/of ICT. Je professionaliseert diensten, optimaliseert processen, digitaliseert en zorgt er voor dat de operatie efficiënt en effectief wordt ingericht. rond data excellence, business intelligence en ICT vraagstukken. Je ondersteunt en adviseert organisaties in de publieke sector over onder andere het gebruik van systemen en applicaties, het gebruik van Big Data en Data Gedreven Werken binnen met name (decentrale) overheden en onderwijsinstellingen.
Intern rapporteer je aan de directeur met ‘Delivery’ in zijn portefeuille.

Locatie/Standplaats

Arlande opereert landelijk, waarbij onze collega’s geacht worden ook landelijk opdrachten uit te voeren. Waar mogelijk wordt uiteraard rekening gehouden met jouw woonplaats.

Compensatie

Je komt te werken in een organisatie van circa 30 medewerkers die voor de komende jaren ambitieuze groeiplannen heeft. Uiteraard bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden, toegesneden op jouw persoonlijke situatie, capaciteiten en wensen.

De Interim Manager

De kandidaat heeft kennis en ervaring met het werken als afdelingsmanager of directeur binnen een omgeving waarin de secundaire processen plaatsvinden. ICT, HRM, Personeelszaken, Financiële Administraties, Facilitaire Zaken zijn bekende afdelingen. Afdelingsspecifieke problemen zijn bij je bekend.
Je bent zowel op strategisch en tactisch niveau een interessante en inspirerende sparringpartner en adviseur voor collega managers en/of directeuren. Je kunt optreden als adviseur naar het bestuur van onze opdrachtgevers. Daarnaast bezit je een brede interesse, kun je goed schakelen, kun je verbinding leggen naar bruikbare methoden en technieken en geef je leiding en ondersteuning aan medewerkers. Tenslotte zet je je binnen Arlande in om de dienstverlening verder te ontwikkelen en uit te dragen.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde WO opleiding en beschikt over ervaring in het vakgebied. Je bent ondernemend, vernieuwend en inspirerend. Je hebt ‘iets’ met de overheid, je bent in staat om vanuit je netwerk opdrachten te verwerven en hebt een eigen en herkenbaar profiel. Natuurlijk staat voor jou de vraag van de opdrachtgever centraal.

Dienstverband

  • 1 jaar met een optie op een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • fulltime (40 uur per week)

Arlande

Arlande is een onafhankelijk management en advies bureau die haar klanten helpt met het duurzaam verbeteren van resultaten door middel van de inzet van ervaren managers en adviseurs op tijdelijke basis. Wij hebben focus op de branches Onderwijs en Overheid, maar hebben klanten in diverse andere branches. De professionals van Arlande vertalen businesswensen naar ICT mogelijkheden, gebaseerd op jarenlange eigen ervaringen als manager of (management) consultant. Wij maken gebruik van relevante en algemeen bekende werkwijzen, management- en projectmethodieken. Deze passen wij snel en efficiënt toe om zo de meerwaarde voor onze klanten te creëren.
Arlande heeft in haar strategie 2020 de ambitie uitgesproken om ‘Het bureau voor tijdelijk management en advies te worden voor haar doelgroep’. Hiertoe is Arlande gestart met het verbreden en verdiepen van haar dienstverlening in (met name) de branches Onderwijs en Overheid.
Om deze ambitie te realiseren zoekt Arlande nieuwe collega’s die hieraan kunnen bijdragen!

Belangstelling?

Stuur dan je CV met motivatie naar Paul Vercauteren (pvercauteren@arlande.nl), directeur van Arlande. Voor nadere toelichting kun je ook bellen met Paul op 06-20536195.