Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Transformatie Coach

rollen
Impact maken vanuit een dynamische en kansrijke omgeving. Ontwikkelen door te veranderen op afdelings- én teamniveau. Onze transformatie coaches werken aan vraagstukken gericht op leiderschap, moderne managementstijlen, cultuur en gedrag. Zij begeleiden digitaliseringsprocessen, ketenoptimalisaties en veranderingen binnen organisaties. Daarnaast staan zij voor je klaar bij je digitale of business transformatie.

Voorbereiden op de toekomst

Hoe kun je (interne) transformaties handen en voeten geven? Is het mogelijk om met oog voor mens en cultuur concrete veranderingen te laten landen? Hoe help je collega’s van verschillende afdelingen en teams met elkaar te verbinden, te bewegen richting hetzelfde doel?

Door hun heldere visie op jouw organisatie maken zij beweging mogelijk.

Transformaties ontstaan door behoeftes, of dat nou intern of extern georiënteerd is. Door te transformeren verzeker je de toekomstbestendigheid van jouw team, afdeling of organisatie. Samen zorg je voor de juiste balans. Onze transformatie coaches begeleiden, helpen en sturen je naar de vooraf gekozen richting. Zij weten de harde en zachte kanten van een transformatie te combineren. Ze werken doelbewust, maar hebben en houden oog voor de mensen die aan de verandering bijdragen.

Visie en grip op beweging

Door hun integrale blik op jouw organisatie en doortastendheid weten onze transformatie coaches theorie naar praktijk te vertalen. Het zijn doeners met focus op uitvoering en resultaat. Ze zijn ondernemend, flexibel, organisatiesensitief en hebben een sterke sociale intelligentie. Zij weten verandering te coördineren door samenwerking en communicatie te begeleiden. Door hun heldere visie op jouw organisatie maken zij beweging mogelijk.

Onze transformatie coaches zijn in staat snel verbindingen te leggen, leiding te geven. Ongeacht of het gaat om een kleinschalige verandering of grote transformatie. Zij hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij jouw organisatie. Van te voren maken ze duidelijke afspraken: over het te bereiken resultaat en wie waar verantwoordelijk voor is. Stap voor stap werken ze vervolgens toe naar het uiteindelijke succes. Op naar grip én toekomstbestendigheid!

Benieuwd wat onze transformatie coaches kunnen bijdragen aan jouw toekomst?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.