Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Interim Manager

rollen
Een crisis managen, verandering of verbetering doorvoeren. Jouw organisatie meenemen naar de nieuwe werkelijkheid. Veranderopgaven vragen steeds vaker om een onderscheidende aanpak. Een flinke klus, zeker naast de al bestaande processen. Onze ervaren interim managers weten continuïteit te borgen en gewenste veranderresultaten te bereiken. Changing while running, noemen wij dat.

Verbouwen en verkopen tegelijkertijd

Hoe verdeel je jouw aandacht tussen primaire processen en toekomstige innovatie? Hoe houd jij je productie overeind, als medewerkers focussen op vernieuwing? Wie borgt binnen jouw organisatie ontwikkelingen van buitenaf en heeft een frisse blik om onderscheid te maken op relevantie?

Letterlijk betekent interim management in onze ogen het tijdelijk vervullen van een lijnmanagement functie gecombineerd met een veranderopdracht. De winkel laten draaien terwijl er een verbouwing gaande is vraagt om slagvaardigheid. Door tijdelijke capaciteit en nieuwe competenties in te brengen zetten onze interim managers jouw organisatie in beweging. Pas dan kunnen doelstellingen écht worden behaald.

Tijdelijke ondersteuning en begeleiding

Kennis, bestuurlijke ervaring en specialisme op het gebied van IT, bedrijfsvoering en financiën. Of het nu gaat om een teamleider, afdelingshoofd, controller, kwartiermaker, manager IT, bedrijfsvoering of directeur. Onze interim managers werken stuk voor stuk volgens een transparante aanpak, focussen op vorderingen en bovenal op duurzame resultaten. Een goede werkdynamiek is voor ons cruciaal. Nog veel belangrijker vinden wij de match tussen het karakter van onze interim manager, jouw veranderopdracht en organisatie.

Zodra we weten hoe de hazen lopen werken we een plan van aanpak uit waarop we kunnen sturen en evalueren.

Binnen no time resultaten behalen, op management niveau richting geven of gewoonweg de handen uit de mouwen steken. Iedere interim opdracht starten wij met een verkenning binnen jouw organisatie. We bespreken de inhoud, het resultaat en wederzijdse verwachtingen. Vanuit daar volgt helderheid over taken, bevoegd- en verantwoordelijkheden, onderlinge relaties. Zodra we weten hoe de hazen lopen werken we een plan van aanpak uit waarop we kunnen sturen en evalueren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze ervaren interim managers?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.