Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
rollen

Business- en informatieanalist

rollen
Organisatievraagstukken voorzien van een passend antwoord. Behoeftes vertalen naar bruikbare IT-oplossingen. Onze business- en informatieanalisten creëren vernieuwende bedrijfsideeën op basis van klant- en marktontwikkelingen. Zij zijn de brug tussen business en IT, zijn analytisch maar weten bovenal snel te schakelen. Ze weten oplossingen te vinden in lang gebruikte systemen, hebben een sterk probleem oplossend vermogen en laten je bewust worden van hoe het anders kan.

Gedegen business analyse

Wat wil de organisatie en hoe is dat georganiseerd? Welke processen vinden er plaats en worden deze goed gefaciliteerd? Om erachter te komen waar onze businessanalisten aan mogen werken, nemen ze eerst een stap terug. In gesprek met (programma) teams of proces- of producteigenaren stellen zij het einddoel scherp. Ze wegen alternatieven af en vormen een beeld bij de werkelijkheid. Wat loopt er goed, waar ontstaan knelpunten? Zijn er nog andere wegen die naar Rome leiden?

Na overeenstemming van de inventarisatie stellen onze businessanalisten op basis van de geleverde inzichten een prioriteitsstelling op. Ze duiken dieper in onderliggende business vraagstukken, rollen, processen en de informatievoorziening.

Met geduld en ruimte voor ieders talenten weten onze informatieanalisten het gevraagde resultaat te behalen.

Technische informatie analyse

Om het antwoord op gestelde business vragen scherp te krijgen is veelal inzicht in de beperkingen en mogelijkheden van de informatievoorziening nodig. Onze informatieanalisten responderen op vragen als: hoe lopen informatiestromen intern? Waar is wanneer welke informatie nodig? Of: hoe past het nieuw gevraagde in de bestaande processen en het informatielandschap?

Inzicht in de informatieoverdracht tussen mensen, afdelingen en systemen vraagt om kennis van zaken. Met geduld en ruimte voor ieders talenten weten onze informatieanalisten het gevraagde resultaat te behalen. Zij zorgen ervoor dat medewerkers antwoorden leren vinden in bestaande bronnen of een waardevol aandeel weten te leveren aan de invulling ervan. Het liefst (deels) geautomatiseerd.

Benieuwd hoe inzicht in cruciale informatie kan bijdragen aan de ambitie van jouw bedrijf?
Neem contact op met Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
Dit vindt u misschien ook interessant
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut aliquam justo vel sapien rutrum, non vehicula velit porttitor.
No items found.