Contact

SUCCESVERHALEN

Arlande helpt haar klanten bij het realiseren van ambities. Hoewel de ambitie per sector en soort organisatie verschilt, hebben onze klanten één ding gemeen: Ze schakelden Arlande in om resultaat te bereiken.

Hieronder staan de verhalen van onze klanten uit onder meer het onderwijs, de overheid en de zakelijke markt. Hoe hebben zij de Arlande-manager(s) ervaren? En welk resultaat is er behaald? Ook beschrijven wij aan welke organisatie-ambities er is bijgedragen.

Arlande realiseert projecten voor de gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam is de grootste gemeente van Nederland, waar ruim 15.000 ambtenaren elke dag bijna een miljoen inwoners bedienen. De Gemeente Amsterdam bestaat uit 7 stadsdelen. Elk stadsdeel is qua grootte vergelijkbaar met een middelgrote gemeente. De organisatie is opgedeeld in 4 clusters, namelijk Bestuur en Organisatie, Dienstverlening en Informatie, Interne dienstverlening en Ruimte en Economie. Elk cluster heeft expertise op een specifiek terrein, zoals veiligheid, jeugd of IV. De clusters werken stedelijk beleid uit dat vervolgens uitgevoerd wordt door de stadsdelen.

Lees meer.

Arlande realiseert ICT- en Informatiebeleidsplan inclusief Roadmap voor Grafisch Lyceum Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, design en technologie. Het GLR wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief en innovatief beroepsonderwijs te verzorgen voor studenten, bedrijven en zelfstandige professionals in de creative industry.

Lees meer.

Technische Universiteit Delft: "Projectmanagement van uitstekende kwaliteit"

De TU Delft is de grootste technische universiteit van Nederland met ca 23.500 studenten en 5.200 medewerkers. De TU Delft bestrijkt praktisch het gehele spectrum aan ingenieurswetenschappen, verdeeld over 40 afdelingen in 8 faculteiten, en biedt een navenant breed en hoogwaardig scala aan opleidingen en unieke faciliteiten. De missie van de universiteit is om bij te dragen aan het oplossen van mondiale uitdagingen door nieuwe generaties maatschappelijk verantwoordelijke ingenieurs op te leiden en de grenzen van de technische wetenschappen te verleggen.

Lees meer.

Meer van onze klanten

Gemeente Amsterdam