Contact

SUCCESVERHALEN

Arlande helpt haar klanten bij het realiseren van ambities. Hoewel de ambitie per sector en soort organisatie verschilt, hebben onze klanten één ding gemeen: Ze schakelden Arlande in om resultaat te bereiken.

Hieronder staan de verhalen van onze klanten uit onder meer het onderwijs, de overheid en de zakelijke markt. Hoe hebben zij de Arlande-manager(s) ervaren? En welk resultaat is er behaald? Ook beschrijven wij aan welke organisatie-ambities er is bijgedragen.

Arlande realiseert projecten voor de gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam is de grootste gemeente van Nederland, waar ruim 15.000 ambtenaren elke dag bijna een miljoen inwoners bedienen. De Gemeente Amsterdam bestaat uit 7 stadsdelen. Elk stadsdeel is qua grootte vergelijkbaar met een middelgrote gemeente. De organisatie is opgedeeld in 4 clusters, namelijk Bestuur en Organisatie, Dienstverlening en Informatie, Interne dienstverlening en Ruimte en Economie. Elk cluster heeft expertise op een specifiek terrein, zoals veiligheid, jeugd of IV. De clusters werken stedelijk beleid uit dat vervolgens uitgevoerd wordt door de stadsdelen.

Lees meer.

Arlande helpt bij het verkrijgen van meer strategische focus

CROW is een stichting die verantwoordelijk is voor zeer uiteenlopende zaken op het gebied van weg-/waterbouw, openbare ruimte, verkeer en vervoer en veiligheid in Nederland. CROW heeft rond de 110 mensen in dienst die sinds een aantal jaar (grotendeels) werken in zelforganiserende teams. De toen ingezette transitie is nog merkbaar en bepaalde zaken zijn hierdoor nog steeds in beweging.

Lees meer.

Commissariaat voor de Media

Het Commissariaat voor de Media houdt toezicht op de naleving van de Mediawet en de Wet op de vaste boekenprijs. Het toezicht betreft radio, televisie, ‘videodiensten op aanvraag’ en Nederlandse boekuitgaven. Met zijn werk beschermt het Commissariaat de onafhankelijkheid, pluriformiteit en toegankelijkheid van het media-aanbod. Tegelijk ondersteunt het daarmee de informatievrijheid.

Lees meer.

Meer van onze klanten

Gemeente Amsterdam