Contact

Verandermanagement

Verandermanagement

Verandermanagement gaat over het veranderen van structuur, werkwijze en cultuur van een organisatie. Het doorvoeren van veranderingen in een organisatie is een tijdrovend en vaak complex proces, waarbij de dagelijkse werkzaamheden moeten blijven doorgaan. Verandermanagement legt druk op de organisatie en medewerkers.

De organisatie heeft vaak de tijd en middelen niet beschikbaar, maar ook zijn niet alle leidinggevenden in staat om sturing te geven aan complexe verandertrajecten. Wie weet er nu ‘aan welke knoppen gedraaid moet worden’, als je geen ervaring hebt met het aansturen van verandering? En hoe ga je om met de weerstand tegen de verandering?

Arlande helpt
Arlande biedt de gewenste ondersteuning voor het realiseren van de benodigde verandering. Onze managers hebben een brede kijk op zaken en ruime eigen ervaring in verandermanagement en leidinggevende posities. Met een doortastende, resultaatgerichte en pragmatische aanpak wordt u geholpen om uw organisatie te transformeren naar de nieuwe gewenste situatie. Arlande helpt!