Contact

Interim Management

Interim Management

Veranderen en verbeteren is niet meer incidenteel, maar een continu proces binnen alle organisaties. Omdat de meeste aandacht uitgaat naar het goed invullen en uitvoeren van de primaire processen is het niet vanzelfsprekend om verbeteren binnen de eigen organisatie goed vorm te geven.

Onze aanpak

Er zijn verschillende redenen om een interimmanager je organisatie binnen te halen. Het kan gaan om een crisis, waarbij snel een verandering en verbetering plaats moet vinden, of het kwartier maken om een organisatie mee te nemen naar een nieuwe werkelijkheid. Ook bij het optimaliseren van de primaire en secundaire processen of het tijdelijk invullen van een ontstane vacature is een ervaren, flexibele en goed bij de organisatie passende interimmanager essentieel.

Arlande heeft ervaren interimmanagers die de leiding nemen bij een verandertraject of hierin kunnen ondersteunen. We maken duidelijke afspraken over het te bereiken resultaat en verantwoordelijkheden. We hebben aandacht voor de stijl die het beste past bij de organisatie en de positie binnen het bestaande lijnmanagement. Dit is de basis waarop een Arlande interimmanager aan de gang gaat.

Vanuit Arlande is begeleiding mogelijk op specifieke aandachtsgebieden. Het brede scala aan managers en adviseurs maakt dat de organisatie niet één persoon inhuurt, maar toegang heeft tot alle benodigde expertise binnen Arlande.

Contact

Wil je weten hoe Arlande jouw organisatie kan helpen, neem dan contact op met Paul Vercauteren, PVercauteren@arlande.nl.