Contact

PROJECT-, PROGRAMMA- EN INTERIM MANAGEMENT

PROJECT-, PROGRAMMA- EN INTERIM MANAGEMENT

Bij Arlande houden we ons bezig met Project-, Programma- en Interimmanagement. Onze ervaren, en enthousiaste managers ondersteunen jou en je organisatie graag met hun kennis en kunde.

Onze aanpak

Arlande helpt haar opdrachtgevers gewenste doelen te realiseren door het ad interim invullen van managementfuncties, het managen van veranderingen of door het aansturen van projecten en programma’s. Wij richten ons voornamelijk op de sectoren Onderwijs, Overheid en de Zakelijke Markt. Onze managers hebben ervaring in het doorvoeren van veranderingen, zowel binnen lijnorganisaties als bij programma’s en projecten. We maken duidelijke afspraken en gaan recht op ons doel af. Hierbij vergeten we de omgeving natuurlijk niet, we betrekken de organisatie zoveel mogelijk bij het bereiken van het beoogde resultaat. Arlande helpt!

Informatie

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van Project- Programma- en Interimmanagement? We vertellen je er graag meer over! Neem vrijblijvend contact op of lees mee met onze ervaringen en oplossingen hieronder.