Contact

PORTFOLIOMANAGEMENT

PORTFOLIOMANAGEMENT

Grip op je projecten - met porftoliomanagement

Heldere doelen formuleren, juiste keuzes maken, prioriteiten stellen, vinger aan de pols houden én resultaten behalen in een veelheid van veranderingen zijn de uitdagingen voor directies en managementteams op weg naar wendbare, toekomstbestendige organisaties. In een wereld waar bepalend leiderschap plaats maakt voor faciliterend leiderschap. Hoe krijg je en hoe houd je grip?

Hoe maak je de juiste keuzes welke veranderinitiatieven succesvol te doen? Weet je welke zaken aan wie zijn uitbesteed in de organisatie, welke afspraken er zijn gemaakt en welke verwachtingen zijn gewekt bij klanten? Ben je voldoende in control om de continue stroom van projecten en andere veranderinitiatieven in goede banen te leiden? Heb je voldoende inzicht in de budgetten en kosten die met uitvoering zijn gemoeid en heb je zicht op de baten die worden verwacht van al dat moois? Samengevat: Heb je voldoende grip?

Welke grip heb je nodig? 

Bij het doorvoeren van verbeteringen en veranderingen heb je grip nodig om het optimale uit je organisatie te halen. Hoe vind je als directie en management een goede balans tussen het richting geven aan veranderingen en het sturen van de uitvoering door verschillende teams? En welke grip helpt je om het maximale uit je projecten en je organisatie te halen? Hoe krijg je inzicht en hoe houd je overzicht?

Arlande helpt 

Bij Arlande vind je de professionals en de aanpak die je helpen met concrete oplossingen. Arlande helpt je met antwoorden op deze vragen, helpt organisaties die willen verbeteren en professionaliseren in hun grip op veranderinitiatieven. We werken vanuit bestaande best practices en methoden voor agile, project- en portfoliomanagement en verandermanagement.

Wil je weten hoe Arlande jou kan helpen om je grip te verbeteren, neem dan contact op met Rob Knechten, rknechten@arlande.nl.

Of lees verder op de vervolgpagina’s over de aanpak, over FLOW!, over de online scan of over de Masterclass Portfoliomanagement.

Specialisten

Klik hier voor het CV van:

Referenties