Contact

ARLANDE OPERATIONS

ARLANDE OPERATIONS

Het vakmanschap op het gebied van bedrijfsvoering

Arlande Operations komt voort uit de vraag van onze opdrachtgevers om ook (verbeter)projecten binnen de disciplines van de bedrijfsvoering uit te voeren. Arlande gelooft in vakmanschap en het samenbrengen van mensen. Vanuit juist die verbinding ontstaat de kracht om boven jezelf uit te stijgen en het onmogelijke te realiseren.

Over Arlande Operations

Onze mensen doen opdrachten binnen de bedrijfsvoering (Financiën, Inkoop, HRM, Facilitair) van de Overheid, het Onderwijs en de Zorg. Dit doen we op het gebied van de uitvoering en het leiding geven aan integrale bedrijfsvoering. Wij brengen structuur in de bedrijfsvoering en laten deze goed aansluiten bij het primaire proces. Samen met onze opdrachtgever nemen wij regie voor wat er moet gebeuren en zetten wij een duurzaam resultaat neer.

Core Business

Wij behandelen andermans non-core als onze core business. Alle initiatieven zijn gericht op het creëren van interne klantwaarde. Wij kiezen hiervoor de methodiek die het beste aansluit bij de organisatie.

Onze Arlandianen

Onze Arlandianen leggen de verbinding tussen de strategie en de operatie en zijn in staat om vanuit hun expertise aan te sluiten bij de vraagstukken van de organisatie en de medewerkers. Ze zijn ervaren in het managen van alle SCOPAFIJTH-gebieden, procesmanagement en projectmatig werken. Het organisatie-bewustzijn en analytische vermogen zorgt ervoor dat zij snel aansluiten bij de organisatie en deze meenemen in een verandering.

Perfecte match

Wij zorgen voor een perfecte match tussen de opdrachtgever en een Arlandiaan en gaan samen de uitdaging aan. Of dit nu enkel uitvoerende ondersteuning betreft, of (verander)management binnen bedrijfsvoering, dit gebeurt met een Arlandiaan die naast de opdrachtgever staat. Hierbij schromen we niet om nieuwe paden te bewandelen.

Contact

Wil je weten hoe Arlande Operations jouw organisatie kan helpen, neem dan contact op met Bernard Steenaart, bsteenaart@arlande.nl.

Specialisten

Klik hier voor het CV van: