Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
marktsegmenten

Zakelijke dienstverlening

segmente
Markteigenschappen aan bedrijfsprocessen koppelen. Logistieke processen optimaliseren op basis van inzicht in cijfers. Mee laveren op mens en maatschappij. Vooraf inspelen op datgene wat je nog niet weten kan. Het klinkt zo mooi, maar lijkt ongrijpbaar. Door analyse is voorbereiding én verandering mogelijk. Voor veel MKB bedrijven neemt de snelheid van trends waar ze op in moeten spelen alleen maar toe. Het ondernemerschap vereist meer dan ooit dat keuzes worden gemaakt en men wendbaar is.

Creëer en behoud voorsprong

‘We weten wel dat er wat moet gebeuren, maar weten niet hoe’. Opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken blijft verandering iets wat je wil, maar niet genoeg aandacht krijgt. Prioriteren, signaleren, faciliteren en de juiste expertise bieden uitkomst. Al bij de eerste tekenen van beweging moet je mee in het proces. Wendbaar reageren en anticiperen in een snel veranderende wereld. Je kunt er nooit van uitgaan dat opkomende trends wel overwaaien, of niet van invloed zijn op jouw bedrijf en dienstverlening.

Want hoe vaak heb jij een verandering niet direct willen zien, en zijn er daardoor bedreigingen ontstaan? In inkoop, productie of processen. Bij blijven, kansen zien, voorop lopen en jouw voorsprong behouden. Intern beginnen is extern winnen. Wat er buiten jouw organisatie gebeurt, heeft consequenties. Of je nu wilt of niet. De markt verandert. Beweeg je mee?

Sneller inspelen op een veranderende markt

Onze strategische adviseurs denken in hoofdlijnen mee. Zij kunnen de strategische doelen inzichtelijk maken en vertalen naar een to do lijst van concrete acties. Hierbij nemen ze iedereen in de organisatie mee. Zo ziet iedereen wat er gebeurt, waarom het gebeurt en wat de samenhang is in het geheel.

Onze business- en informatieanalisten laten systemen voor jou werken. Inzicht in data brengt immers richting in jouw bedrijf. Zij optimaliseren processen zodanig dat je weet wat er moet veranderen. Samen met onze verandermanagers en transformatiecoaches verzorgen zij het proces van A tot Z. Wij adviseren niet alleen de systemen, maar implementeren ze ook. Bovendien zorgen we ervoor dat het daadwerkelijk geadopteerd wordt binnen jouw organisatie.

Interimmanagement
en Agile coaching bieden de tools en handen om jouw transformatie in goede banen te leiden. Samen gaan we op weg naar duurzaam resultaat.

Wendbaar transformeren

Durven veranderen vraagt om een omslag in gedrag. Hoe snel jouw organisatie kan inspelen op de (soms onverwachte) veranderingen, bepaalt het succes. De focus van de vernieuwing en/of digitalisering ligt vaak op de inhoud. Wij zijn van mening dat het succes van de vernieuwing ligt in de organisatie. Onze innovatie- en verandervermogen scans geven inzicht en tonen kansen. Vanuit dat startpunt formuleren de managers van Arlande groei en doorontwikkeling, passend bij het adaptieve vermogen.

Samen met jou bepalen we wat nodig is. Wil jij jouw organisatie wendbaar maken door de volwassenheid te verhogen? Wens je te transformeren door meer gebruik te maken van digitalisering? Of zoek je de juiste begeleiding om jouw teams Agile te laten werken? Wanneer jij de eerste stap zet, denken wij vanaf daar met je mee. We gaan graag het gesprek aan om te horen wat er speelt.

Arlande achtergrond
Onze cases
Onze aanpak zorgt dat jouw organisatie zo snel mogelijk verder kan. Benieuwd naar de ervaringen van hen die jou al voor zijn gegaan? Bekijk dan eens onderstaande cases en ontdek onze gezamenlijk behaalde successen.
No items found.
Concreet inspelen op klantbehoeften?
Bel Rieks.
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755