Contact

Kenniscentrum

Vindt u het ook lastig om alle ontwikkelingen en eisen bij te houden met uw organisatie? Om uw strategische keuzes te realiseren? Om aan de verwachtingen van uw klanten en medewerkers te voldoen?
Veel veranderingen in organisaties realiseren we projectmatig, via projecten en programma’s en vaak in combinatie met andere (Agile) methodieken, zoals Scrum, Kanban en Continuous Delivery (DevOps)
Het is vaak slim om delen van de bedrijfsprocessen in te kopen, uit te besteden of onder te brengen in samenwerkingsverbanden met specialisten. Dit kan door middel van insourcing, outsourcing en co-sourcing. Smart Sourcing helpt uw organisatie hieruit de beste keuze te maken. 
Veel veranderingen in het onderwijs hebben impact op de ICT en informatievoorziening. De onderwijs professionals van Arlande hebben de ervaring dat de ICT/informatievoorziening zeer geschikt is om als speerpunt te nemen bij de realisatie van uw strategie. Door het ICT/informatiebeleid als katalysator te nemen, heeft u een handvat bij het realiseren van uw strategie.
Veel veranderingen in de retail hebben impact op de ICT en informatievoorziening.