Arlande Verandermanagement Game voor Associates

Een verandering in een organisatie lijkt veel op een expeditie. Het bepalen van de strategie van een organisatie is al een hele opgave, de verandering die dat met zich meebrengt is zo mogelijk nog complexer. Alleen al de voorbereiding van de verandering wekt weerstand op en een houding van ‘Ja maar…’. Veel medewerkers maar ook managers veranderen niet graag uit zichzelf omdat ze dan risico's lopen of afscheid moeten nemen van vertrouwde gewoonten.

Ondanks het ‘Ja maar…’ gaat de organisatie verder omdat het kan of omdat het moet. ‘En toch!’ is de houding die dan nodig is om de expeditie te kunnen volbrengen en de bestemming te bereiken.

Doel

De Verandermanagement Game heeft als doel om op een speelse manier kennis te maken met de 'Wheels of Change', de routekaart om een veranderpad te bewandelen. Tijdens het spelen van de  Verandermanagement Game ontdek je zelf het ideale veranderpad voor jouw organisatie, geholpen door de ervaren spelbegeleiders en de ervaringen van de medespelers.

Werkvorm

De Arlande Verandermanagement Game is een bordspel waarin de logica van de veranderstappen en de volgorde daarvan centraal staan. Twee of drie teams, van maximaal drie personen, zullen naast het competitie-element aan de hand van de discussies, die bij het kiezen van de juiste stappen ontstaan, veel van elkaar opsteken.

Deelnemen?

Dit event heeft een open inschrijving. Wanneer de lijst bestaat uit voldoende deelnemers die aan elkaar gewaagd zijn, zal er in overleg een datum worden gekozen.

Datum
Nader te bepalen
Tijd
09:00 - 17:00
Locatie
Arlande, Baarnsche Dijk 8, 3741 LR te BaarnInschrijven