Arlande Netwerkmeeting: Met Agile portfoliomanagement sturen op waarde

PPM is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van veel organisaties, maar hoe richt je het in zodat je de veranderinitiatieven wendbaar kunt besturen? Steeds kunnen inspelen op impulsen vanuit de omgeving en met een veranderorganisatie die continu op stoom blijft en niet oververhit raakt. Waar worden besluiten genomen, voorbereid en gevalideerd? En hoe zorgt u dat het geen bureaucratisch geheel wordt?

Op donderdag 5 oktober a.s. organiseert Arlande een netwerkmeeting Project Portfolio Management (PPM). Tijdens deze avond delen we met u oplossingen en ervaringen rondom het werkend krijgen van PPM, dit keer in het bijzonder over de besturing van het projectenportfolio vanuit wendbaarheid.

Tijdens deze bijeenkomst gaat Arlande specifiek in op: 

  • Arlande visie op het professionaliseren van PPM en samenhang met Agile methoden;
  • Focus in de portfolio: van projectenrealisatie naar doelensturing;
  • Presenteren van en sturen op waarde (value-/benefits management);
  • Aanpak en valkuilen.

Deze avond geeft u inspiratie om een volgende stap te maken in het werkend krijgen van PPM. De groepsomvang is beperkt en biedt veel mogelijkheden tot interactie.

PPM werkend krijgen

PPM werkend krijgen is geen sinecure. Organisaties schakelen Arlande steeds vaker als partner in om PPM werkend te krijgen. Arlande benadert PPM als een verandertraject. Stapsgewijs en met duidelijke focus. De kans op succes wordt hierdoor aanzienlijk vergroot. Lees hierover in het Arlande PPM maturitymodel ‘Regievoering over veranderen’, te downloaden via de Arlande site.

Graag verwelkomen wij u. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Datum
donderdag 05-10-2017
Tijd
17:30 - 21:00
Locatie
Arlande, Baarnsche Dijk 8, 3741 LR te Baarn
Info
Inclusief warme maaltijd (v.a. 18:00 u.)Inschrijven