Arlande Masterclass Opdrachtgeverschap voor Associates

'Uitdagend project zoekt betrokken opdrachtgever'

Herken je dit: een project zonder duidelijke opdrachtgever of zonder business owner? Geen tijd, geen noodzaak, geen affiniteit, kortom geen betrokkenheid? Of is dit een volledig verkeerde indruk en wil jouw opdrachtgever juist ruimte geven en realiseer je je dit onvoldoende? Misschien schieten in zijn ogen juist de kwaliteiten van de opdrachtnemer tekort!

Wat in ieder geval duidelijk is: de verwachting is onvoldoende afgestemd tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Misschien zijn er ook niet realiseerbare afspraken gemaakt en is er onvoldoende zicht op de haalbaarheid van plannen. Hoe vertel je dit je opdrachtgever? Wat betekent dit voor het draagvlak bij zijn stakeholders?

Arlande kent deze dilemma's uit de praktijk en heeft om hier antwoord op te geven een Masterclass Opdrachtgeverschap ontwikkeld. Arlande nodigt je van harte uit om deze materie in een discussie te bespreken tijdens de netwerkmeeting 'Uitdagend project zoekt betrokken opdrachtgever'.

Deelnemen?

Dit event heeft een open inschrijving. Wanneer de lijst bestaat uit voldoende deelnemers die aan elkaar gewaagd zijn, zal er in overleg een datum worden gekozen.

Datum
Nader te bepalen
Tijd
18:00 - 21:00
Locatie
Arlande, Baarnsche Dijk 8, 3741 LR, Baarn
Info
Inclusief warme maaltijdInschrijven